≫ 

Vojvodina uz vatromet i baklje proslavila trofej u Kupu, navijači skandirali Lalatoviću

Novosađani slave

  • 22

Fudbaleri Vojvodine pozvali su svoje navijače da dan posle najveće pobede poslednjih godina proslave trofej Kup na stadionu Karađorđe.

Igrači su stigli oko 19 sat i 10 minuta, zvanični spiker ih je predstavio jednog po jednog, a publika je ponaosob svakog ispratila aplauzom. Posebno je glasno bilo kada je, od igrača, ka sredini terena krenuo Nikola Drinčić.

- Čovek koji je obećao da će otići u grotlo Niša i obećao da će se vratiti sa peharom - najavljen je trener Vojvodine Nenad Lalatović.

Kada se i on pojavio na terenu, navijači i igrači su zapalili baklje, a počeo je da puca i vatromet! Lalatović je potom upalio baklju, zajedno sa navijačima, a oni su skandirali "Silov'o si Lale grobare".

Voša je u Nišu na Čairu slavila u sredu uveče protiv Partizana u penal seriji. Bilo je 2:2 posle 120 minuta fudbala, izabranici Nenada Lalatovića su bili bolji u penal završnici i sa 6:4 podigli trofej.

Navijača Vojvodine u Nišu nije bilo, ali je Telegraf sada na tribinama stadiona Karađorđe, gde su se okupili zajedno sa prvotimcima da proslave veliki uspeh. Utoliko veći jer su prekinuli četvorogodišnju dominaciju crno-belih u ovom takmičenju.

Video: Igrači Voše na vređanje Grobara odgovorili provokacijom s majicama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paraćin

    25. jun 2020 | 19:40

    Srbija je cela Crveno Bela... Sve cestitke Vošo.....

  • hogar

    25. jun 2020 | 19:34

    bravo za vojvodinu.... kome je franjo tudjman bio presednik kluba sta ocekivati...

  • DelijaMomak

    25. jun 2020 | 19:38

    Toliko sam srecan zbog njega kao da mi je rodjeni brat! Veliki si Lalate!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA