≫ 

Lalatović izvređao Grobare preko mikrofona: Trener Voše se zaneo tokom slavlja s navijačima

Pirotehnika je prštala u Novom Sadu posle pobede nad Partizanom u finalu Kupa

  • 44

Trener Vojvodine Nenad Lalatović za trenutak je izašao iz trenerskih cipela i ušao u navijačke na stadionu Karađorđe jer je na terenu zapalio baklju i pevao zajedno sa navijačima novosadskog kluba.

On se posle predstavljanja igrača i stručnog štaba poslednji pojavio na terenu Karađorđa i dočekan je aplauzom navijača.

Oni su mu potom zapevali uvredljivu pesmu na račun navijača Partizana "Silov'o si Lale Grobare", a i sam Lalatović se u jednom trenutku pridružio pesmi.

Pevali su mu i "uzeo si trofej, Lalate", pošto je Lalatović  u Nišu u sredu osvojio prvi pehar. Vojvodina je tamo bez podrške svojih navijača pobedila Partizan u penal seriji 6:4, pošto je posle 120 minuta bilo 2:2.

Video: Lalatović izašao na teren, a onda je krenuo vatromet, usijalo se sve od baklji

Video: Lalatović palio baklju, ludnica u Novom Sadu na dočeku fudbalera Vojvodine

Video: Igrači Voše na vređanje Grobara odgovorili provokacijom s majicama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    25. jun 2020 | 19:58

    I onda se cude sto su ovaj klovn i "dr Covke" na udaru navijaca Partizana. Na zalost takvi su "uzor" nasoj omladini, narocito omladini "stuba srpstva".

  • Boki

    25. jun 2020 | 21:54

    Ma nemoj, a šta su oni njemu pevali i za ćerku i za ženu? Psiho pesme.. Ne branim ja njega, ali ne znam kako neko može da spominje familiju, slabići najobičniji

  • Nscz

    25. jun 2020 | 21:19

    Kad Avangarda vredja zene, decu i familije po kosarkaskim i fudbalskim utakmicama to je ok. Kad se peva Lalatovicu u Novom Sadu onda je to ‘uvredljiva’ pesma za grobare! Kad Devetak slavi gol protiv Partizaia daje mu se crveni karton. Meni ovde nista nije jasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA