≫ 

Lalatović na proslavi prozvao Partizan: Pokazali smo da se ne bojimo i da smo jači od njih!

Čarke na relaciji Lalatović - navijači Partizana se nastavljaju

  • 8

Trener Vojvodine Nenad Lalatović prozovao je navijače Partizana na proslavi povodom osvajanja trofeja u Kupu.

Igrači i navijači Vojvodine okupili su se na Karađorđu, dan posle velike pobede novosadskog kluba nad Partizanom u Nišu.

Vojvodina je slavila sa 6:4 posle penala, pošto je tokom 120 minuta igre bilo 2:2.

- Prvo bih vam se zahvalio svima što ste došli u ovolikom broju jer ovo što smo osvojili ne bismo osvojili da nije bilo vas i vašeg vetra u leđa. Ovde na Karađorđu, s pravom niste došli tamo, mi smo vas podržali, svaka vam čast - rekao je Lalatović u svom govoru.

U prvi plan je kao zaslužne za osvajanje drugog trofeja Kupa u klupskoj istoriji stavio svoje igrače za koje kaže da su ostavili "srce na terenu".

- Želim da se zahvalim ovim divnim momcima jer oni su snaga našeg kluba uz vas navijače. Ostavili su srce na terenu, nije bilo lako doći ovde sa trofejem iz grotla navijača Partizana ali smo im pokazali da ih se ne bojimo, da smo jači od njih, da smo bolji od njih i ovaj trofej je ovde, u Novi Sad je došao!

Lalatović se potom obratio i navijačima, ali i upravi kluba jer je sa obe strane bio prihvaćen.

- Od prvog dana kad sam došao, pa evo u drugom mandatu, vi ste me prihvatili kao da sam rođen i odrastao ovde. Ja se ovde tako i osećam i odrastao sam u fudbalskom klubu Vojvodina...

Navijači su ga u tom trenutku prekinuli uvredljivom pesmom  na račun navijača Partizana "Silov'o si Lale Grobare" na šta je trener Voše dodao "Al' ne prvi put, mnogo puta".

- Želim još nešto da kažem. Kad sam došao rekao sam da ću davati 200 posto, davao sam to, kao i moji igrači, obećao sam trofej, doneli smo ga jer on pripada gradu Novom Sadu - rekao je Lalatović.

Video: Lalatović palio baklju, ludnica u Novom Sadu na dočeku fudbalera Vojvodine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA