≫ 

Drinčić nam otkrio da je Voša imala jasan plan za penale i zašto je baš Rockov podigao trofej

Sumirao je utiske za Telegraf

  • 0

Fudbaler Vojvodine Nikola Drinčić opisao nam je šta za njega znači poštovanje koje prema njemu gaje i navijači Vojvodine, ali i pristalice Partizana.

Iskusni 35-godišnji Drinčić je tokom godina predstavljao i jedan i drugi klub, a u sredu je sa Vojvodinom osvojio trofej Kupa, pobedom upravo nad Partizanom u Nišu 6:4 posle penala (2:2 u regularnom delu meča).

Videlo se tada da Grobari nisu zaboravili Drinčiću za sve ono što je pružao tom klubu u više navrata i mandata, pa smo ga pitali ko ga više voli - navijači Vojvodine ili Partizana.

- Šta znam, drago mi je da i jedni i drugi imaju neku ljubav prema meni, jer sam se uvek trudio da igram maksimalno, pa eto tako ispadne - rekao je Drinčić za Telegraf.

On dodaje da je svaka utakmica, a posebno neko finale sa ekipom Partizanovog kalibra teško, ali je jednostavan recept bio "daj maksimum i pobedi".

- Znali smo i pre utakmice ko će šutirati penale i vežbali smo. Ja sam peti bio - napomenuo je igrač novosadskog kluba.

Vojvodina je bila na dobrom putu da pobedi i mnogo pre penala. Već po isteku sat vremena igre bilo je 2:0, ali je Partizan napadao, pa su Stevanović na pragu 80. i Strahinja Pavlović u 96. minutu izjednačili.

- Kažem, hteli smo da privedemo utakmicu kraju i šef (Lalatović) je išao ka tome. Međutim, nikad ne znaš, desi se to da primiš gol u 95. minutu i sve se okrene.

- Mi nismo neka deca da ne znamo, za ovakve utakmice se živi i moraš biti strpljiv, na kraju nam se to isplatilo - kaže Drinčić.

Objasnio je i zbog čega je pehar podigao golman Vojvodine Emil Rockov, koji je objasnio zašto je

- Ko je odrastao u ovom gradu i ko je ponikao u ovom klubu on i treba da podigne trofej, ja sam njemu to prepustio i to je to.

Planova za novu sezonu za sada nema jer, kako kaže, nema ni odmora između poslednje utakmice i početka novih priprema.

Video: Lalatović izašao na teren, a onda je krenuo vatromet, usijalo se sve od baklji

- Faktički mi za četiri, pet dana krećemo nove pripreme tako da i nema odmora. Sada iskreno nismo ni obavljali razgovore sa ljudima iz kluba. Ovde smo, imamo još godinu ugovora - kratko je prokomentarisao Drinčić.

Iako je na polovini četvrte decenije, Drinčić je odigrao veoma dobru sezonu u kojoj je dao dva gola i podelio deset asistencija.

- U mojim godinama ne mogu ništa da planiram, ovu sezonu sam sjajno izneo, nijednu utakmicu nisam propustio i za sada sam zadovoljan, videćemo sledeće sezone - zaključio je iskusni vezista.

Video: Lalatović uzeo mikrofon, a onda je krenulo prozivanje: Trener poslao uvredljivu poruku Grobarima

(B.V / M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA