Abidal praktično "oterao" Mela iz Barselone: Artur pristao da ode u Juventus, otkriveno i zašto

Desio se obrt u pregovorima iz nekoliko razloga

  • 0
Spain Soccer La Liga Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Barselone Artur Melo pristao je da pređe u Juventus, posle nekoliko nedelja pri stavu da namerava da ostane u Kataloniji.

U pregovorima između dva kluba, jedino se Melo protivio odlasku sa Kamp Nou stadiona, ali se predomislio posle sastanka sa Erikom Abidalom i Ramonom Planesom koji su ga upozorili da će morati da mu srežu platu zbog finansijske krize.

Iako su ove mere bile planirane za primenu na ceo tim, Brazilca je ka Juventusu poteralo i to što sledeće sezone ne bi bilo mnogo mesta za njega na sredini.

Ukratko, Abidal i Planes su ga oterali. S druge strane, posle sastanka sa predstavnicima Juventusa, mišljenje o ovom klubu se promenilo jer je trener Mauricio Sari jasno poručio da ga želi kao jedno od primarnih pojačanja.

Artur će imati željene minute na terenu, a uz to će i obeštećenje biti veoma ozbiljno, između 70 i 80 miliona evra, kako je dogovoreno u sreud.

I dok je ovo rešeno pitanje, nema mnogo napretka u vezi sa prelaskom Miralema Pjanića u suprotnom smeru.

Pjanić će skoro sigurno u Barsu ovog leta, ali Blaugrana razmatra da li da plati 60 miliona evra za Bosanca i ako se to desi, čitav posao će onda biti ozvaničen.

Video: Nasrtanje na sudiju i lude reakcije Lalatovića nakon izjednačujućeg gola Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA