Terzić nije nosio masku i rukavice na proslavi: Ugroženi Miloje, Deki, Toza, Mrkela i jedan ministar

Generalni direktor crveno-belih pozitivan je na COVID-19

  • 10
Zvezdan Terzić proslava jubileja

Foto: fkcrvena zvezda

Zvezdan Terzić je pozitivan na korona virus. Njemu su u petak stigli rezultati i ustanovljeno je da je pozitivan na COVID-19. Prethodnih nekoliko dana je imao povišenu temperaturu, ali se sada oseća dobro i nalazi se kod kuće.

Terzić je bio na proslavi titule Crvene zvezde koja se održala prošle subote, pa je sada pitanje da li je već tada imao virus u sebi i da li je mogao da ga prenese na nekog od saradnika sa kojima je u svakodnevnom kontaktu.

Sasvim sigurno najugroženiji su predsednik Zvezde Svetozar Mijailović (73) i nekoliko starijih članova Upravnog odbora kluba koji su takođe bili prisutni na utakmici u centralnoj loži sa generalnim direktorom Zvezde.

Neposredno pored Terzića bio je i bivši trener Zvezde, Vladan Milojević, koji takođe nije imao masku i rukavice, a prethodnog dana su zajedno i nazdravljali na proslavi povodom Terzićevih šest godina na Marakani, gde je bio i Dejan Stanković uz Mitra Mrkelu i Svetozara Mijailovića.

Dejan Stanković je nedavno rekao, dok je govorio o podršci Novaku Đokoviću, da je dobio test i da je on negativan, ali pitanje je da li bi morao ponovo da se testira, jer je i Terzićev prvi test bio negativan.

Već sutradan odigrana je utakmica na kojoj je, kasnije je ustanovljeno, igrao jedan od zaraženih igrača (Branko Jovičić), koji je kasnije bio i na proslavi i imao kontakt sa ostalim igračima i držao je u rukama pehar koji je prelazio iz ruke u ruku.

Terzić je za to vreme bio u loži, gde su u njegovoj blizini bili saradnici Mitar Mrkela, Svetozar Mijailović, bivši trener Vladan Milojević, članovi Terzićeve porodice, kao i nekoliko članova Upravnog odbora i veterani kluba.

Interesantno je da je u loži bio i Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja - Zoran Đorđević, a on je zabeležen u momentu dok je legenda kluba Boško Đurovski pozdravljala Terzića pesnicom iz preventive, umesto rukovanjem.

Video: Zvezdan Terzić je uz tompus pratio kako Zvezda podiže pehar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stevan

    26. jun 2020 | 13:08

    Svakako ce biti zatvoren na duze jednog lepog dana, neka se privikava u kucnim uslovima.

  • Dejan

    26. jun 2020 | 13:00

    Umislila gospoda da su nedodirljivi da za njih ne vaze ni zakoni ni moralna nacela.Samo zaboravili ste na bozij zakon a on veli cini dobro dobrim ti se vrati cini lose losim ti se vrati.

  • laki

    26. jun 2020 | 13:48

    Jaka stvar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA