≫ 

Bivši trener Partizana, miljenik Juga, ima korona virus

Aleksandar Stanojević je pozitivan na kovid 19

  • 2
138. večiti derbi, FK Crvena zvezda, FK Partizan Foto: MN Press

Bivši trener Partizana Aleksandar Stanojević i menadžer Nikola Damjanac, takođe nekadašnji golman crno-belih, zaraženi su korona virusom, prenosi portal Direktno.rs.

Aleksandar Stanojević i Nikola Damjanac su kumovi. Prvi je bivši trofejni stručnjak crno-belih, a drugi nekadašnji golman parnog valjka, sada menadžer.

Korona je odavno ušla u srpski sport, a danas je stigla informacija da je zaražen i Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde.

Stanojević, Miljenik "juga", temperamentni stručnjak ostao je upamćen kao čovek koji je za dve godine angažmana na klupi crno-belih uradio više od većine njegovih prethodnika i naslednika: uveo tim u Ligu šampiona.

Protest Foto: MN Press

Trofeji u domaćim okvirima. Pamti se dobro njegova dominacija u derbijima, čime je izgradio gotovo kultni status među navijačima Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mića

    27. jun 2020 | 07:05

    Jel' to onaj višestruki osvajač prvenstva Srbije u Tole super ligi. Teško bi sad išta osvojio, nema Tola, nema Mirka, nema Borisa, udaljen Ružić i Ivica koferče.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA