Kako su Bajern i Sane prevarili Siti

Građani ispred sebe imaju samo dve opcije i u svakom slučaju će biti na gubitku

  • 2
Leroj Sane, FK Mančester Siti Foto: AP/Tanjug

Leroj Sane će biti novi igrač Bajerna, u to nema sumnje, samo je pitanje kada će reprezentativac Nemačke zadužiti dres novog-starog šampiona te zemlje!

Sudeći prema informacijama koje navodi "Bild", Sane je sve već dogovorio sa Bavarcima i čeka da vidi kako će njegov Mančester Siti reagovati kada je transfer u pitanju.

Stiče se utisak da su Sane i Bajern prevarili Građane koji ispred sebe imaju samo dve opcije - da prodaju ofanizvnog vezistu za male pare ili da sledećeg leta ostanu bez dinara kada Saneu istekne ugovor.

Svestan je toga i Bajern, te ne čudi što su nedavno poslali ponudu za Sanea tešku samo 35 miliona evra. Siti je to glatko odbio i traže minimum 70 miliona za igrača koji baš i nije ispunio očekivanja.

Možda bi Građani i dobili više od 35 miliona od nekog evropskog kluba, ali je prema navodima "Bilda" najveći ptroblem to što je Sane sve već dogovorio sa Bavarcima i strpljivo čeka rasplet situacije.

>>> Samo jedan bod deli Menhengladbah od Lige šampiona. Otud i njena pobeda na skromnih 1,35. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Borusija Menhengladbah – Herta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zanimljiv lik

    27. jun 2020 | 10:05

    Sani i davies po levoj strani bice dominacija

  • Zoran

    27. jun 2020 | 12:35

    Kako nije ispunio očekivanja, odličan igrač mlad, brz po krilu, prelepo igra, jedino je zadnju sezonu bio povređen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA