≫ 

Vukovi grizu za Ligu šampiona, Belgijanac rešio Aston Vilu i gurnuo je ka Čempionšipu

Nova impresivna pobeda bez primljenog gola za ekipu Nuno Espirito Santa

  • 2

Englezi su zbog FA kupa razvukli ovo kolo u narednih šest dana, a sve do srede igraće se po jedna utakmica.

Novu 32. rundu otvorili su derbijem (pri)gradski rivali Aston Vila i Vulverhempton, a sjajni Vukovi su rutinski nastavili svoj pobednički niz i minimalnim trijumfom od 1:0 gurnuli velikana ka dnu tabele i povratku u Čempionšip.

Odlučio je pogodak koji je postigao Belgijanac Leander Dendonker u 62. minutu. On je sjajno šutirao sa oko 16 metara i matirao golmana Njilanda na pas levog beka Džonija Kastra, a defanzivno izvanredni Vukovi nisu dozvolili rivalu da im zapreti za 90 minuta igre.

Neverovatno zvuči podataka da tim koji se bori za opstanak u važnoj utakmici dobije samo jedan žuti karton, a iako su igrači Dina Smita i dalje u igri za opstanak deluje da nemaju potreban kvalitet da se zadrže u Premijer ligi i sledeće sezone.

Sjajni tim Nuna Espirita Santa zabeležio je treću vezanu pobedu bez pri mljenog gola od nastavka prvenstva posle pandemije i popeo se na peto mesto koje mu donosi Ligu šampiona na kraju sezone ukoliko ostane na snazi odluka o izbacivanju Mančester Sitija iz elitnog takmičenja.

Aston Vila ostaje na samom dnu iznad poslednjepalsiranog Noriča, ali nema mnogo čemu da se nada.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA