≫ 

U četvrtak pregovarao o novom ugovoru, u subotu ostao bez posla: Neobičan slučaj trenera Espanjola

Fudbal u Španiji se vratio na terene, a sa njim i neke od navika klubova iz liga petice - česte promene trenera

  • 0
Abelardo Fernandez

Foto: Printscreen Youtube

Tako je već nekoliko njih dobilo otkaze (Rubi, Guti), ali je najzanimljiviji slučaj Abelarda Fernandeza, dosadašnjeg trenera Espanjola.

Čudno je što je on u subotu otpušten, jer je koliko u četvrtak njegov agent Đelu Rodrigez otišao na sastanak sa upravom Espanjola kako bi se dogovorio novi ugovor i produžetak saradnje sa trenerom.

U tom trenutku je rečeno da će da se vidi kako će sve ispasti pre nego se Abelardo definitivno obaveže katalonskom klubu, te je nastavak pregovora ostavljen "za kasnije".

To kasnije pretvorilo se u nikad, a vlasnik Čen Janšeng je naredio da se trener otpusti u subotu ujutru, manje od 48 sati od pregovora o nastavku saradnje, baš zato što mu to odlaganje nije prijalo.

Tako je bivši trener Sporting Hihona i Alavesa od gotovo osigurane budućnosti (bar one bliže) postao nezaposlen. Da podsetimo, Espanjol je u ovoj sezoni poslednji sa 24 boda u Primeri, a od opstanka ga za sada deli bar još devet bodova.

Video: Grmi korona žurka navijača Liverpula: Ceo svet se obrušio na Novaka, a šta ćemo sa ovim?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA