≫ 

Došao zbog ženine borbe sa rakom, prkosio Interu, a sada pita: Što ne bih ostao u Kaljariju?

Nameravao je da dokaže grešku Intera i promenio je plan?

  • 0
Radža Naingolan Foot: Tanjug/Ap

Prvotimac Kaljarija Rađa Naingolan kaže da nije siguran da li će se vratiti iz Kaljarija u Milano i redove "Neroazura".

- Uvek se stavljam na raspolaganje timu. Bio sam spreman i pre dva dana i vratio sam se treninzima sa grupom. Radim za svoje saigrače, oni za mene i ovo je stvarno dobar tim - kaže Naingolan posle meča Kaljarija i Torina.

Belgijanac je tu postigao jedan od četiri gola u pobedi 4:2 i to od stative sa distance.

- Trener je ovde došao znajući da imamo probleme, ali mi se sviđa kako ih je rešio i izašao na kraj sa ekipom. Nije lako ispuniti njegove ideje kada nismo imali utakmica u nogama, ali smo radili jako. S obzirom na to gde smo bili na startu, mislim da smo mogli da se kvalifikujemo za Evropu, onda su počeli problemi. Sad nisam siguran, ali što da ne pokušamo? - pita Naingolan.

On je početkom sezone hteo da dokaže Interu da je pogrešio što ga se olako odrekao i poslao ga u Kinu, a onda i u Kaljari na pozajmicu.

- Ne znam šta nosi budućnost za mene, jer mi niko ništa nije rekao. Ali ako Kaljari hoće da se potrudi, zašto ne bih ostao ovde - zaključuje Naingolan.

Da podsetimo, jedan od razloga za odlazak Naingolana na Sardiniju je i njegova supruga, jer je hteo da ona bude blizu porodici tokom borbe sa rakom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA