≫ 

TSC želi da igra grupnu fazu Lige Evrope!

Tako barem kaže trener Zoltan Sabo

  • 13
TSC Foto: Printscreen/Arena Sport

Sam izlazak na evroscenu u debitantskoj sezoni u Superligi očigledno nije nešto što će zadovoljiti TSC iz Bačke Topole!

Njihove ambicije su mnogo veće, žele u grupnu fazu Lige Evrope, što je u razgovoru za Sportski žurnal potvrdio trener Zoltan Sabo.

Podsetimo, TSC je završio na 4. mestu Superlige, igraće kvalifikacije za LE i uspeli su da završe sezonu bez ijednog poraza na svom stadionu.

- Ovo je najveći uspeh u mojoj trenerskoj karijeri, ali ne želim da stanem. Uveren sam da sa ovim timom možemo do Lige Evrope - rekao je Sabo i dodao:

- U nameri smo da zadržimo najbolje igrače. Najbolji sgtrelci Silađi i Lukić, koji su zajedno dali 32 gola, za sada ostaju sa nama. Što se tiče novajlija, jedino smo doveli omladinca Ajkasa Damjana Dostanića. Radi se o talentovanom igraču, potpisao je na tri godine, i biće veliko pojačanje za nas.

Podsetimo, TSC će prva dva kola kvalifikacija za LE moćid a igra u Senti, dok će za eventualan preostala dva kola morati da traži "novu bazu." Pominje se da će to biti Humska...

>>> Nije Šefild dao gol otkako se sezona nastavila, ali Arsenalova odbrana je očajna. Igra GG3+ vredna je kvote 2,40. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Šefild junajted – Arsenal.

Video: Malo je potrebno Vladimiru Silađiju, 1:2 za TSC

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    28. jun 2020 | 09:20

    Kako je Orban krenuo, tako će sigurno i biti. Možda ne odmah ove ali za koju godinu sigurno. Vidi se da se dosta ulaže u klub!

  • Buljko

    28. jun 2020 | 09:47

    Mislim da za ovakvog velikana ni liga šampiona nije daleko

  • Beli

    28. jun 2020 | 09:56

    Ispadaju u drugom kolu. . .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA