≫ 

Hrvati tvrde: UEFA razmišlja da registruje mečeve 3:0 zbog korone, moguća ispadanja iz Evrope?

Doduše, ovo je navodno samo predlog o kom se razmišlja

  • 1
Aleksander Čeferin

Aleksander Čeferin, prvi čovek UEFA Printskrin: UEFA

Čelnici UEFA navodno ozbiljkno razmišljaju da za sledeću sezonu uvedu pravilo po kom će timovi gubiti službenim rezultatom 3:0 ukoliko se ispostavi da su u sastavu imali igrača pozitivnog na korona virus!

Ovu informaciju je preneo hrvatski "Jutarnji list" koji se poziva na svoje izvore u FS Hrvatske koji su opet, doduše, nezvanični.

Ukoliko se ovaj potencijalni predlog usvoji, to bi mogla da bude potencijalna opasnost za srpske klubove koji igraju kvalifikacije za takmičenja u Evropi.

Podsetimo, ove sezone će se, do plej-ofa LŠ, igrati samo po jedan meč u kvalifikacijama i u slučaju da UEFA registruje rezultat 3:0 to bi značilo automatski ispadanje iz takmičenja.

Srbiju će, kao što je poznato, u evropskim kvalifikacijama predstavljati četiri tima. Crvena zvezda će u kvalifikacije za LŠ, Partizan i TSC od prvog kola kvalifikacija za LE, dok će se Vojvodina kao osvajač Kupa pridružiti u drugom kolu.

>>> Real cilja špansku krunu, Espanjol već prežaljen – dvojka otud na 1,45. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Espanjol – Real Madrid.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    28. jun 2020 | 09:49

    Pa nasi Zvezdasi Gobeljic bi pre Koronu navuko u kafani nego igro Ligu Sampiona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA