≫ 

Poruka za Solskjera: Hoćeš Sanča? Prvo moraš da prodaš njih četvoricu...

Đavoli najpre moraju da se oslobode nekih igrača kako bi se stvorila sredstva za kupovinu u Dortmundu

  • 0
FUDBAL MJUNAJTED IZJAVE Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Džadon Sančo je velika želja Mančester junajteda u letnjem prelaznom roku i nedavno se činilo da je njegov dolazak na Old Traford praktično gotova stvar!

Međutim, daleko od toga da je transfer blizu realizacije s obzirom na to da Borusija iz Dortmunda traži čak 110 miliona za krilnog napadača. A to je, s druge strane, novac koji Junajted trenutno nema.

Menadžer Đavola je dobio jasnu poruku od čelnika kluba, prenose britanski mediji, da mora da se oslobodi četvorice igrača koji imaju visoka primanja kako bi se otvorio prostor za Sanča. Pritom, da se novac od njihovog transfera uloži u kupovinu igrača Dortmunda.

U pitanju su Džesi Lingard i Aleksis Sančez koji zarađuju 400.000 nedeljno, kao i defanzivci Kris Smoling i Fil Džons.

Podsetimo, Sančez i Smoling su trenutno na pozjamicama u Interu i Romi koja je izrazila želju da otkupi štopera. S druge strane, Lingard i Džons retko igraju ove sezone...

>>> Sledeće sezone mogli bi da igraju u Ligi šampiona, sad se bore za pehar FA kupa. Tip GG plaća se kvotom 1,70. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Lester – Čelsi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA