Klop se predomislio, vodi Grujića na pripreme: U Herti razočarani zbog nove odluke Liverpula

Partije u Nemačkoj su se dopale harizmatičnom stručnjaku

  • 0
Germany Soccer Bundesliga Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Liverpula Marko Grujić mogao bi da dobije drugu šansu u svom klubu.

Istekla je Grujiću pozajmica u Herti, ostavio je dobar utisak i klub iz Berlina bi želeo da ga zadrži, ali nije jedini zainteresovan.

Već se govorilo o apetitima Borusije Menhengladbah da ga dovede barem na novu pozajmicu, pošto Grujić sa Redsima ima ugovor do 2023. godine.

Ipak, Liverpul se još od dolaska Grujića pakleno pojačao na sredini terena i naš reprezentativac nije dobio šansu, ali se očekuje da bi mogao da se pridruži ekipi barem na pripremama, što će mu biti prilika da ostane u konkurenciji za ekipu Jirgena Klopa.

- Naravno, razgovaramo sa Liverpulom. Minulog leta se stvorila prilika, Jirgen Klop mi je signalizirao da su spremni da pošalju Marka na još jednu pozajmicu.

- Sada ga žele nazad i tamo bi trebalo da odradi priprema. Sada ne mogu reći šta će se dogoditi. Ali Marko je igrač o kojem ćemo uvek razmišljati ovde u Herti - izjavio je sportski direktor nemačkog kluba Mihael Prec.

Video: Lalatović palio baklju, ludnica u Novom Sadu na dočeku fudbalera Vojvodine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA