≫ 

Fudbal je jednostavan kad ga igra Viljareal: Savršena partija i golovi za prepričavanje

Vrhunski potezi obeležili pobedu "Žute podmornice" u komšijskom derbiju sa Valensijom

  • 1
viljareal Foto: youtube/Aficionado Amarillo

Kakav fudbal demonstrira Viljareal ne iznenađuje što ovaj klub godinama osvaja srca armije novih navijača i poklonika fudbala. Ako valja tražiti lepotu igre, naći ćete je na "Madrigalu", gde su u nedelju popodne velemajstori predvođeni Santijem Kasorlom savladali Valensiju u komšijskom nadigravanju - 2:0.

Strelci su bili Pako Alkaser i Džerard Moreno, oba gola viđena su u prvom delu meča, ne zna se koji je lepši - oba posle savršenih akcija i asistencija, oba posle voleja!

Pričaće se još dugo o tropoteznoj kombinaciji koja je krenula od golmana Viljareala Asenja, ispucao je "dugu loptu" koju je savršeno "iz prve" Kasorla odigrao ka Morenu, a ovaj isto iz prvog dodira poslao neodbranjiv hitac u mrežu Silesena.

Ako postoji savršena akcija od golmana do napadača, a da lopta ne padne na zemlju do samog gola, ovo je nešto najbliže tome!

Gol Morena bio je vrhunac sjajne partije "Žute podmornice" u prvom delu meča, Valensija je bila nokautirana, a Moreno je sebi upisoa i asistenciju već u 14. minutu, koja je prethodila jednako atraktivnom pogotku "gol mašine" Paka Alkasera.

Sjano je Moreno primetio saigrača u kaznenom prostoru, savršeno mu nabaacio na desnu nogu, a ovaj vrhunski "poklopio" loptu i ostavio Silesena bez šanse da bilo šta uradi.

Bila je ovo još jedna pobeda u naletu viljareala koji se sada nalazi na samo tri boda od četvrte pozicije na kojoj je trenutno Sevilja. Sa ovakvom igrom, samo je pitanje vremena kada će se Havija Kaljeha probiti u top4 tima španskog prvenstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA