≫ 

Haos u Barsi snimljen tokom meča: Mesi ignoriše trenere, Setijen se hvatao za glavu, pomoćnik besneo

Aktuelni šef stručnog štaba na Kam Nou i njegovi pomoćnici očigledno nemaju autoritet kod najboljeg igrača Barselone

  • 21
Lionel mesi, Eder Sarabija, Kike Setijen Printskrin: Youtube/ProgramasenEspañol !

Atmosfera u svlačionici Barse je očigledno pred pucanjem! Nakon dva kiksa u poslednja tri kola i dva remija na gostovanjima Sevilji i Selti, Barsa je izgubila prvo mesto na tabeli, koje je sada u rukama Real Madrida. Na sve to isplivao je i očigledan sukob koji postoji u svlačionici između stručnog štaba i najboljeg igrača sveta, Lionela Mesija.

Naime, tokom poslednje utakmice između Selte i Barselone, TV kamere su tokom prenosa snimile zanimljivu situaciju u kojoj je Lionel Mesi ignorisao savete trenere Kikea Setijena i pre svega njegovog pomoćnika Edera Sarabije.

Tokom pauze za hidrataciju koju je odredio arbitar, igrači su se okupili oko klupe, a Sarabija je delio savete. Međutim, u tom momentu je snimljen Mesi, koji je uz gestikulaciju nezadovoljstva napustio grupu.

Luis Suarez je pokušao da smiri situaciju i da vrati Mesija, ali Argentinac je otšetao sa mesta gde su igrači bili okupljeni za dogovor. U očima Sarabije snimljen je i bes zbog Mesijevog ignorisanja.

On je još jednom podviknuo Mesiju, ali je najbolji igrač Barse i to ingorisao i nastavio da se sklanja od njega. Okrenuo mu je leđa i nešto je nezadovoljno prokomentarisao, sudeći po govoru tela.

Nakon toga je Mesi otišao do klupe da vrati flašicu s vodom, nakon čega je Sarabija pokušao ponovo nešto da mu kaže, na šta Mesi nije preterano obraćao pažnju. Za to vreme, glavni trener Kike Setijen delovao je potpuno nemoćno, uhvatio se za glavu i verovatno se pitao kako da reši očigledan problem koji ima sa najboljim igračem ekipe.

Sličan problem Mesi je imao i sa prethodnim trenerom na klupi Barse, Ernestom Valverdeom, koji je na kraju i otpušten.

Kada se napomene i da je nedavno pisano da je Mesi ušao u fizički sukob sa Antoanom Grizmanom na treningu Barse, jasno je da će Setijena tek da boli glava dok ne reši problem koji je evidentan u svlačionici i nezadovoljstvo svog najboljeg igrača.

Pogledajte kako je to izgledalo u galeriji ispod:

Pogledajte i video te situacije:

Video: One mame uzdahe u kakvom god izdanju bile: Novinarke koje sportu daju posebnu čar

I jedni i drugi još mogu u Evropu, a Hetafe je dobio pet od poslednjih šest sudara sa Real Sosijedadom, četiri puta rezultatom 2:1, a taj rezultat sad se plaća kvotom 10! Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Hetafe – Real Sosijedad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lujo

    29. jun 2020 | 14:07

    Svaka šuša umišlja da je neko i nešto. Ko su pa ebeni Sarabija i Setijen da se ljute na Mesija? Mesi je za te podobne aparatčike legenda kojem treba da se poklone pre nego mu se obrate.

  • Hahahahaha

    29. jun 2020 | 12:53

    Ko si bre Sarabija i Setijen da kazu nesto najvecem ikada.Iskreno mislim da u ovim momentu ne postoji trener koji bi mogao da ima autoritet fand Mesijem.Mozda,ali samo mozda Murinjo ili Gvardiola bi imali,ali tesko.

  • Semajlirane_pufne

    29. jun 2020 | 12:52

    Kakve su ovo gluposti bio je nervozan i opsovao a i koji trener nejmu ima šta da priča o taktici kad je on doktor za fudbal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA