≫ 

Snažna poruka Klopa navijačima Liverpula: Strpite se...

Trener Liverpula zamolio navijače da se uzdrže od okupljanja i slavlja

  • 1
jirgen klop Foto: twitter/____R9____

Menadžer Liverpula Jirgen Klop pozvao je navijače da se strpe i sačekaju pravo vreme za proslavu šampionske titule, koja je na Enfild stigla posle 30 godina.

"Crveni" su prošle nedelje zvanično postali šampioni Engleske, a nakon tog uspeha nekoliko hiljada pristalica taj uspeh slavilo je na ulicama Liverpula, uprkos merama uvedenim zbog pandemije korona virusa.

Video: Klop o srpskim psovkama koje je naučio

- I ja sam ljudsko biće i vaša strast je kao i moja. Sada je najvažnije da ne bude javnih okupljanja. To dugujemo onima koji su najugroženiji u društvu, zdravstvenim radnicima koji toliko rade i kojima smo aplaudirali, policiji i lokalnim vlastima koji nam pomažu.

- Molim vas, slavite, ali na bezbedan načcin, tamo gde ne postoji rizik od širenja virusa-  napisao je Klop u otvorenom pismu navijačima i dodao i da će slavlje biti organizovano kada za to bude pravo vreme.

- Volim vašu strast, pesme, odlučnost da ne prihvatate poraz, vašu posvećenost, razumevanje igre i veru u sve što radimo. Kada bude pravo vreme, proslavićemo zajedno. Sada ostanite kod kuće - poručio je nemački stručnjak.

Video: Grmi korona žurka navijača Liverpula: Ceo svet se obrušio na Novaka, a šta ćemo sa ovim?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    30. jun 2020 | 08:24

    Ee to je odgovornost! Da li ste vi culi nekog iz saveza da je rekao nesto slicno! I sad kukamo ne znamo ko je kriv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA