Petorica igrača se vraćaju u Partizan sa pozajmica: Jedan je "ugasio" crno-bele u meču sa Spartakom

Nisu svi sigurni za pripreme

  • 9
Nemanja Nikolić Foto: MN Press

U subotu 4. jula Partizan počinje pripreme za novu sezonu, a na prozivci trenera Sava Miloševića će se, pored kompletnog igračkog kadra iz minule sezone, pojaviti još petorica pozajmljenih fudbalera crno-belih.

Odnosno, trebalo bi da se pojave, ukoliko klub sa pomenutim igračima ne donese dugačiju odluku.

Reč je o Nemanji Nikoliću, koji je proteklu godinu proveo u Vojvodini i Spartaku i pokazao, pogotovo u Subotici, kvalitet dostojan dresa kluba iz Humske, Periši Pešukiću (Budućnost), Petru Gigiću (Mačva), Luki Cucinu (Inđija) i golmanu Marku Jovičiću (Hibernijans, Malta).

Upravo je pomenutom Jovičiću rečeno da se pojavi u subotu na okupljanju i to može da se pripiše činjenici da Nemanja Stevanović, kome je istekao ugovor, još uvek nije rešio svoj status sa klubom, iako je bilo naznaka da će produžiti saradnju.

Što se preostale četvorice fudbalera tiče, situacija im definitivno ne ide u korist, jer je trener Milošević istakao da ima oformljenu ekipu za narednu sezonu, kao i da će angažovanje novih igrača zavisiti isključivo od eventualnih odlazaka iz postojećeg kadra.

Nije isključeno da se Milošević možda i predomisli, te nekome od navedenih momaka pruži novu priliku da se nametne, ali s obzirom na okolnosti ta opcija je malo verovatna i teško da će se neko od navedenih naći u autobusu za Zlatibor.

Da podsetimo, Nikolić je pred kraj sezone u 28. kolu Superlige bio jedan od ključeva pobede Spartaka 3:2 u meču sa Partizanom gde je Nemanja matičnom klubu dao dva gola.

Video: Strahinja Pavlović utučen posle poraza u finalu: Nisam bio zdrav, moje greške su koštale ekipu

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg

    30. jun 2020 | 18:03

    Ugasice i komsinicu sa marakane,na vasu veliku zalost!!!

  • Rade

    30. jun 2020 | 17:46

    Cucin odma' u prvi tim Igračina, ostali a pogotovo Nikolić, Gigić nikako.

  • misa

    30. jun 2020 | 19:26

    Nije valjda da će milosevic da ostane trener i narodne sezone bas je zaslužio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA