Ovaj momak je milioner, a ne radi ništa: Za 6 godina u Interu ima 2 crvena kartona i ni minut u igri

Tokom karijere duge 18 godina branio je na 120 utakmica, da li je to posao iz snova?

  • 0
tomaso.jpg Foto: Printscreen Youtube

Verovatno mnoge od nas prolazi jeza kada čujemo ili saznamo kolike plate zarađuju profesionalni fudbaleri i ništa manje u tom smislu nije čudan slučaj Tomaza Bernija.

Momak za koga nije mnogo ljubitelja fudbala čulo, dobio je crveni karton u utakmici Parme i Intera, a u taboru "Neroazura" godišnje zarađuje 200.000 evra.

Istina, to za veliki i klub poput Intera nije neka "para", ali kada neko ništa ne radi na terenu, onda je jasno da je daleko od male cifre, zbog čega bi mnogi rekli da ima posao iz snova.

Iskusni 37-godišnji italijanski golman je isključen posle incidenta koji se desio u 69. minutu, a da Tomazo nije proveo ni minut u igri.

Da sve bude još zanimljivije, ni minut nije proveo na terenu ni u proteklih šest godina koliko je član Neroazura kao treći golman!

On je stigao 2014. iz Torina i do sada je već imao jedan crveni karton zbog prigovora koje je upućivao sa strane.

Njegov ugovor ističe na kraju sezone i pitanje je hoće li u preostalih nekoliko mečeva uspeti da upiše makar jedan nastup.

Mala je verovatnoća. Veća je da će se Tomazo penzionisati kada se sve završi jer treći golmani gotovo nikad ne dobiju adekvatnu šansu.

Doduše, sećamo se možda slučaja Čelsijevog Ilarija koji je kao treći golman svojevremeno zbog povrede prva dva, Petra Čeha i Karla Kjudićinija dobio šansu da brani.

Vremešni Portugalac tada verovatno ni sam tada nije planirao da će mu se to desiti, što je sada slučaj i sa Tomazom, koji je zadužen uglavnom za atmosferu u ekipi.

Inače, Tomazo Berni je potekao iz mlađih selekcija Intera početkom dvehiljaditih godina, a igrao je još i za Lacio, Salernitanu, Bragu, Vimbldon, Ternanu i Sampdoriju.

Video: Boginja Napolija ispred legendarnog grafita boga Napulja: Ovde niko ne primećuje Maradonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA