≫ 

Nikolić se provukao, Lokomotiva izbegla poraz golom u 95. minutu

Vrlo tvrd meč u Moskvi sa čak 12 žutih i dva crvena kartona

  • 3
Marko Nikolić, FK Partizan, titula 2017 Marko Nikolić; Foto: MN Press

Malo je falilo da posle odličnog starta na klupi Lokomotive iz Moskve i dve vezane pobede, Marko Nikolić doživi i prvi neuspeh na klupi, ali se provukao. 

Pogotkom Alekseja Mirančuka u petom minutu nadoknade Lokomotiva je nekako stigla do remija (1:1) i boda u okršaju protiv jedne od najslabijih ekipa u ligi, Krila Sovjetov iz Samare.

Posle 90 minuta velike borbe i meča na kome je glavni sudija pokazao čak 12 žutih kartona i isključio dva fudbalera (po jednog na obe strane) ovakav ishod je možda i najrealniji na kraju.

Ekipa iz Samare povela je pogotkom Hrvata Radonjića koji je u 14. minutu provukao loptu kroz noge golmanu Lokomotive Giljermeu.

Domaćini su početkom drugog dela ostali bez isključenog Ignjatjeva koji je požuteo drugi put, ali su u finišu u poslednjih 20 minuta imali šansu 10 na 10 pošto je fudbaler gostiju Adi dobio dva žuta kartona za samo tri minuta.

Krila su generalno, bila malo bolja na ovoj tvrdoj utakmici, pa se može reći da je šok terapija i smena Grofa Božovića ipak urodila plodom jer nose kući bod sa teškog gostovanja.

Lokomotiva je remijem obezbedila sebi drugu poziciju posle ovog kola, mada trećeplasirani Krasnodar sada ima četiri boda manje i dve utakmice manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA