Ovo su utakmice kada Ronaldo i ekipa retko greše: Juve s tri lepa gola počistio Đenovu

Đenova nije imala snage da pruži veći otpor

  • 0
Kristijano Ronaldo Foto: AP/Tanjug
Kristijano Ronaldo Kristijano Ronaldo; Foto: AP/Tanjug

Učinilo se u jednom trenutku da bi čudo moglo da se desi i da Juventus ispusti dva boda na gostovanju u Đenovi, ali se Stara dama nije prevarila. Na krilima fenomenalnog Kristijana Ronalda upisala jue novu pobedu od 3:1 i vratili četiri boda prednosti u odnosu na Lacio.

Nervirali su se fanovi Juventusa u prvom poluvremenu, jer su "Grifoni" dobro stajali i isterali ih iz svog šesnaesterca, ali je nešto angažovanija partija napadačkog reda višetrukog uzastopnog šampiona Italije postavila stvari na svoje mesto.

Prvo je Paulo Dibala sjajnim udarcem levicom u 50. minutu načeo domaćeg golmana Perina, a za najlepši detalj na meču pobrinuo se Ronaldo koji je u 57. pravim projektilom sa oko 25 metara iz trka povisio na 2:0.

Brazilac Daglas Kosta završio je posao u 73. na pas Dibale (i njegov gol je bio vrlo lep), a sve što su domaćini uradili na ovom meču bio je počasni pogodak Pinamontija u 76.

Posle nove pobede Juventus je i dalje prvi ispred Lacija, ali do kraja sezone ima još devet kola i očekuje nas maraton u trci za Skudeto, iako svi ljubitelji fudbala u Italiji polako gube nadu u drugačiji ishod od trijumfa Stare dame.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA