Porodica se od Petkovića oprostila dirljivim rečima: Pred tobom možemo samo da stojimo i ćutimo

Familija bivšeg selektora odala mu je poslednju počast

  • 1
Ilija Petković

Ilija Petković; Foto: Nikola Tomić

Proslavljeni srpski fudbaler i bivši selektor Ilija Petković, preminuo je u subotu 25. jula nakon što je oboleo od korona virusa, koji je dodatno iskomlikovao njegovo narušeno zdravstveno stanje zbog krvarenja nakon pucanja čira na dvanaestopalačnom crevu.

Njegova smrt potresla je sve u fudbalskim krugovima, jer je popularni Petko bio voljen i omiljen među saradnicima i prijateljima. Od njega su se čituljama oprostili mnogi sa kojima je radio u Fudbalskom savezu Srbije, kao i mnogi prijatelji iz fudbalskog sveta.

U novom broju Večernjih novosti objavljena je i posebno dirljiva čitulja, jer ju je dala Petkovićeva porodica.

Tu se, pored informacije o sahrani, koja će biti obavljena na Novom groblju u Beogradu u Aleji zaslužnih građana od 14 časova (opelo od 13.30), na dnu može videti i posebno dirljiva poruka.

- Voljeni naš Pele, koliko god da smo rečiti, pred tobom možemo samo da stojimo i ćutimo. Hvala ti što si naše živote učinio posebnim - stoji u poruci posvećenoj Iliji Petkoviću od njegove supruge Biljane, sina Dušana, snajke Žakline, unuka Damjana i Jakova i sestre Božane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA