≫ 

Ćerka gazde Valensije izjavom razbesnela navijače: Možemo da radimo sa klubom šta hoćemo

Zanela se Kim Lim

  • 2
kim lim poruka Foto: instagram/kimlimhl

Situacija u Valensiji je prilično haotična, poražavajuća i po fudbalere i po navijače, koji sad još moraju da slušaju bezobrazluk ćerke vlasnika kluba Pitera Lima, Kim. Čak se i ona javila, odgovorila navijačima na sve glasnije krtike koje upućuju njenom ocu na rukovođenju.

- Idemo opet. Neki navijači Valensije vređaju i psuju moju porodicu i mene. Kako ne shvataju? Klub je naš i možemo da radimo sa njim šta god poželimo i niko ne može ništa da nam kaže - poslala je Kim prilično provokativnu poruku navijačima, ali je brzo i obrisala sa svog instagram naloga.

Uzalud, jer je pre toga dospela u medije čime je samo pojačala gnev pristalica "Slepih miševa" koji su u sredu uveče videli još jedan poraz ekipe u nizu, 0:2 od Bilbaoa na "Mestalji".

Bio je to prvi meč ekipe pod vođstvom novog trenera Salvadora Gonzalesa Marka, koji je dva dana ranije zamenio Alberta Seladesa nakon lošeg niza rezultata.

Valensija je u poseldnjih 15 utakmica zabeležila samo dve pobede, nalazi se na 10. mestu, daleko od bilo koje priče za plasman u Evropu.

 
 
 
View this post on Instagram
“Put on your red shoes, and dance the blues” - David Bowie #Ticuna #manoloblahnik #malonoblahniksgA post shared by K I M L I M (@kimlimhl) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA