≫ 

Korona virus ušao i u Partizan? Nekoliko igrača ima simptome i čeka rezultate testiranja

Loše vesti iz tabora crno-belih

  • 8
FK Vojvodina - FK Partizan Foto: Marko Jovanović

Razbuktali talas pandemije korona virusa nije, izgleda, zaobišao ni svlačionicu Partizana odakle stiže informacija da "neki igrači pokazuju simptome na zloslutni virus COVID-19".

Zasad je to informacija koja je prosleđena medijima iz Husmke dok se čekaju rezultati testova igrača.

- Za sada ne možemo dati precizan odgovor, jer kod nekih igrača postoje kliničke slike koje mogu da liče na Covid-19, ali sa druge strane i ne moraju da budu ta infekcija. Urađeni su testovi, rezultati se čekaju te ćemo svakako biti u pripravnosti - rečeno je iz kluba.

U međuvremenu se pojavila vest da su zaraženi Aleksandar Šćekić i Nikola Lakčević, prenose Novosti, koje dodaju da će kompletna ekipa drugi put biti testirana i da će umesto na Zlatiboru pvi deo priprema crno-beli odraditi u svom sportskom centru.

Podsećamo da tim Sava Miloševića 4. jula kreće sa pripremama pred novu sezonu, mada bi one mogle da budu prolonirane ukoliko rezultati testova nekolicine igrača na korona virus, budu pozitivni.

U međuvremenu Partizan je prosledio poruku da će se "prozivka prvog tima održati u subotu od 10:30 sati u SC Partizan-Teleoptik, bez prisustva novinara."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    2. jul 2020 | 17:49

    Ушло је њима још у Нишу!

  • Nenad79

    2. jul 2020 | 16:50

    Velika proslava kupa je bila pa eto sad

  • Живкони

    2. jul 2020 | 18:45

    Јао не могу да верујем, увек су нас копирали!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA