≫ 

Dekijev kapiten iz Intera i sa 46 godina izgleda kao "zmaj": Navijači Neroazura ga zovu da se vrati

Neverovatno koliko radi na sebi

  • 3
zaneti.jpg Foto: Instagram / javierzanetti

Havijer Zaneti je i tokom karijere bio poznat kao veliki radnik i čovek posvećen treningu, ali je teško da bi bilo ko pomislio da će ovako izgledati i kada dobrano zagazi u petu deceniju života.

Četrdeset šestogodišnji Argentinac koji danas obavlja funkciju zamenika predsednika Intera iz Milana objavio je fotografiju sa svojim sinovima na kojoj se može videti da i šest godina posle penzionisanja izgleda fantastično.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Approfittiamo di queste belle giornate!!! ⬛️🟦⬛️🟦 #sobrinos #nipoti #zanettis #piscina #lago #estate2020 #nico @federico.zanetti11Објава коју дели Javier Zanetti (@javierzanetti) дана

Trbušnjaci mu nisu popustili ni za milimetar, a mnogi mladi momci i profesionalni fudbaleri mogu da mu pozavide. Štaviše, bilo je čak i komentara onih koji su pozvali čuvenog kapitena Neroazura da se vrati u ekipu.

Zaneti je igrao kao prvotimac Intera od 1995. do 2014. godine i sa tim klubom je osvojio sve. Ima 16 trofeja, uključujući i Ligu šampiona iz 2010, ali i Kup UEFA iz 1998. godine. Dugo je igrao i sa današnjim trenerom Crvene zvezde Dejanom Stankovićem.

Video: Boginja Napolija ispred legendarnog grafita boga Napulja: Ovde niko ne primećuje Maradonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA