Katastrofa Murinjovog Totenhema: Šefild "pregazio" Pevce i udaljio ih od Evrope

Iznenađenje na Bramal Lejnu

  • 0
Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Šefild junajteda pobedili su Totenhem sa 3:1 u meču 32. kola engleske Premijer lige.

Šefild je kao domaćin slavio, mada je poništen gol Totenhema mogao i da promeni tok dešavanja na Bramal Lejnu.

Norvežanin Sander Berge je postigao prvi pogodak na meču u 32. minutu kada je dobio loptu u kaznenom prostoru od Krisa Bašama, namestio se i gađao po zemlji u dalji ugao gola Pevaca.

Samo minut kasnije desio se zanimljiv momenat kada je Lukas Moura prošao kroz trojicu igrača Šefilda kao brzi voz, oboren je, ali je u padu rukom zakačio loptu.

Ona se posle šuta rivala odbila Hariju Kejnu, Kejn je izdriblao ulevo i pogodio mrežu, ali je VAR zbog ruke Lukasa poništio pogodak, pa je na poluvremenu ostalo 1:0.

U nastavku je prava školska akcija završena drugim pogotkom Šefilda u 69. minutu. Strelac je bio Lis Muse, momak koji je šest minuta ranije zamenio Dejvida MekGoldrida.

Ben Ozborn je dodao do Ende Stivensa, ovaj je uposlio Musea, kome sa metar, dva nije bilo teško da samo gurne loptu u mrežu.

Domaćin je pitanje pobednika rešio u 84. minutu kada je Oliver MekBarni dobio loptu sa strane od Sandera Bergea i sa peterca je zakucao u mrežu za 3:0.

Utešni gol za Totenhem dao je Hari Kejn u 90. minutu posle mata u tri dodira gde je Son dobio loptu sa tridesetak metara preko odbrane na boku, iz prve ju je poslao Kejnu, koji je opet iz prve zatresao mrežu.

Totenhem posle ovog poraza ima 45 bodova i sve je dalje od borbe za Evropu na devetom mestu, dok je Šefild pobedom došao do sedmog mesta sa 47 bodova.

Pevci su u teškoj poziciji jer trenutno čak sedam bodova kaskaju za petoplasiranim Mančester junajtedom, a Đavoli su na poslednjem mestu koje ima prođu ka Evropi.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Boginja Napolija ispred legendarnog grafita boga Napulja: Ovde niko ne primećuje Maradonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA