≫ 

Zvanično: Leroj Sane u Bajernu! Ovo su detalji najveće transfer bombe letnjeg prelaznog roka

Reprezentativac Nemačke zadužio opremu prvaka Bundeslige

  • 0
Leroj Sane, FK Bajern Minhen Printskrin: fcbayern.com

Leroj Sane je novi fudbaler Bajerna iz Minhena! Klub sa Alijanc Arene ozvaničio je transfer najvećeg pojačanja, koje stiže iz Mančester Sitija.

Sane je reprezentativac Nemačke i za Bajern je potpisao petogodišnji ugovor, nakon što je prošao lekarske preglede i stavio paraf na ugovor.

Sane će se treneru Hansiju Fliku staviti na raspolaganje već od naredne nedelje, kada počinju pripreme Bajerna za novu sezonu.

On je zvanično drugo pojačanje Bajerna u ovom prelaznom roku, nakon što je prethodno u klub stigao 18-godišnji talenat PSŽ-a, Tangi Nianzu Kuasi, koji igra na poziciji štopera.

- Bajern je veliki klub sa velikim ciljevima, a ti ciljevi mi ujedno i odgovaraju. Radujem se novom izazovu i jedva čekam da treniram sa ekipom. Znam Hansija Flika još iz mlade reprezentacije, tamo smo imali jako dobre odnose. Želim da osvojim što više trofeja sa Bajernom, a Liga šampiona je glavni prioritet - poručio je Sane za klupski sajt.

Sane će u Bajernu imati ugovor od 22 miliona evra godišnje, što je gotovo duplo u odnosu na ono što mu je nudio Siti za trogodišnji novi ugovor. Sane je odbio da produži saradnju sa Sitijem, pre nego što je odlučio da se vrati u Bundesligu.

Bajern je za obeštećenje platio 49 miliona evra, ali uz klauzule transfer dostiže vrednost od 60 miliona evra, a Siti će imati i 10 odsto od naredne prodaje Sanea.

Video: Delije na nemačkom vređale navijače Bajerna posle meča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA