≫ 

Nikolićev remi za infarkt: Poništen gol u 95, promašen penal u 96. minutu

Nije imao sreće srpski trener učetvrtoj utamkici od dolaska u klub, Soči je odoleo u Moskvi

  • 6
marko nikolić Foto: MN Press

Moskovska Lokomotiva odigrala je bez golova sa Sočijem u okviru ruskog šampionata, čime joj je sada ozbiljno ugroženo drugo mesto i plasman u Ligu šampiona od Krasnodara.

Zenit je svima odmakao, prva pozicija je predaleko za Lokomotivu, koja gleda da sačuva drugo mesto po svaku cenu, ali sad će to biti težak posao pošto ima četiri boda više i dva meča više u odnosu na Krasnodar.

Slaba je uteha treneru Moskovljana Marka Nikolića što je bez poraza u četiri meča na klupi ruskog kluba, ovo mu je drugi remi, i svakako najbolniji, jer je stigao posle uzbudljivog meča i infarkt završnice.

Naime, Lokomotivi su poništena dva gola, oba opravdano posle "malih" ofsajda, prvi u 30. minutu, a drugi u petom minutu nadoknade vremena.

Čak ni taj trenutak nije bio vrhunac uzbuđenja, već penal koji je usledio minut kasnije!

Zlatnu šansu imali su Nikolićevi igrači, idealnu, da ipak osvoje tri boda, međutim Aleksej Mirančuk je pogodio stativu i bacio u očaj saigrače, stručni štab, navijače...

Očekuje nas izuzetno zanimljiva borba za drugo mesto u ruskom šampionatu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    4. jul 2020 | 22:48

    Lazovicev pulen i potrcko ...

  • Cc

    4. jul 2020 | 22:34

    Nije ni cudno sto ga svi pljuju tamo.

  • VRS

    5. jul 2020 | 08:16

    Čitam ove zlurade komentare, pa kako vas nije sramota? Toliko mržnje samo zato što je bio trener Partizana zaista ne mogu da shvatim. Čovjek je srbin i naš je, svima bi nam mnogo značilo u svakom smislu da uspije, ali na žalost kod nas važi i dalje ona poslovica neka umre komšiji krava pa makar umrla i moja. A kada smo kod same utakmuce 2 poništena gola i promašen penal govori ko je imao inicijativu i ko je napadao, ili je i on možda kriv za to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA