≫ 

Duško Tošić se oglasio posle napada: Imali su noževe i elektrošokove, povređena je jedna žena

Fudbaler otkrio detalje napada na Kalemegdanu

  • 31
Dusko Tosic

Foto: Telegraf

Informacija Telegrafa da je srpski defanzivac Duško Tošić napadnut u nedelju ujutru na Kalemegdanu ispostavila se tačna, što je potvrdio i sam fudbaler!

Tošić je, naime, na svom Instagram profilu (objava kasnije uklonjena) objasnio detalje napada, a podsetimo da su pored njega napadnuta još nekolicina igrača i koordinator FSS za fizičku pripremu Andreja Milutinović.

Duško Tošić

Printskrin: Instagram/duskotosic

- Da bih sprečio nagađanja, tačno je da smo moje kolege fudbaleri (od kojih trojica stranaca) i ja jutros napadnuti na jutarnjem treningu na Kalemegdanu. Napala nas je grupa huligana, koja je bila naoružana noževima i elektrošokovima - napisao je Tošić i dodao:

- Srećom sve se završilo bez većih posledica, policija je blagovremeno reagovala i uhapsila napadače, koji su uspeli nažalost ozbiljno da povrede jednu ženu koja je slučajno prolazila.

Podsetimo, Tošić je bio u društvu Andreje Milutinovića, kao i još nekolicine fudbalera koji su napadnuti od strane grupe mladića.

Mladići su u jednom trenutku počeli da prete i traže novac, ali su napadnuti fudbaleri, uz Milutinovića, uspeli nekako da reše situaciju i svi ostanu nepovređeni. Naravno, ceo slučaj je vrlo brzo prijavljen policiji.

Video: Ekskluzivni snimak napada huligana na kuću Ivice Ilieva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дејан Младеновић

    5. jul 2020 | 15:11

    Сигурно су ох мигранти напали

  • Гаргамел

    5. jul 2020 | 15:41

    Америку волим само због чињенице да полиција може те ХУЛИГАНЕ да убије ту на лицу места као бесне лисице а да не трепне и да јавност буде уз њих.

  • CHE

    5. jul 2020 | 13:48

    Glasali smo za ovu vlast tako da nemoj sad da se neko zali ako ga migranti napadaju i slicno! Narod je velikom vecinom rekao da mu ne smetaju migranti i da mogu da ih pustaju koliko god zele. Dokaz za ovo je da kod skupstine vikendom nema vise od 500 ljudi. Znaci da su milioni gradjana zadovoljni i nemoj slucajno da se neko buni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA