Kavani dobio ponudu Rome: Urugvajac hoće u Rim pod jednim skupim uslovom

A pregovori o prodaji Vučice su trenutno stali

  • 0
Edinson Kavani Foto: Profimedia/ddp USA

Urugvajski fudbaler Edinson Kavani dobio je ponudu Rome, ali će je prihvatiti samo ako američki milijarder Den Fridkin kupi ovaj klub.

- Postoji ponuda Rome za Kavanija. Roma je pitala mene da pošaljem zvaničnu ponudu Valeru Giljielmonu (Kavanijev agent i brat) i, ako Fridkinova grupa konačno kupi Romu, hoće Edinsona u timu - kaže Gaston Fernandez, posrednik koji ima bliske veze sa Kavanijem.

Prema njegovim rečima, pregovori su uznapredovali, ali uslov i dalje postoji, a klub takvog renomea i prestiža nije tako lako kupiti.

Amerikanac je najbliži tome da kupi Romu, ali su za sada pregovori sa Džejmsom Palotom o tom poslu - zastali.

- Znali su da sam blizak Kavaniju i da pričam sa njim o drugim stvarima jer njegov brat Valter ostaje njegov zastupnik... Misle da je ponuda Rome dobra, ali to ne znači da će potpisati jer Fridkin mora prvo da kupi Romu - kaže Fernandez.

Da podsetimo, trideset trogodišnjak je postao slobodan igrač jer mu je istekao ugovor sa Pari Sen Žermenom, a proletos je bilo i glasina da se vraća u Južnu Ameriku.

Video: Lalatović izašao na teren, a onda je krenuo vatromet, usijalo se sve od baklji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA