≫ 

Vest Hem se definitivno probudio, Antonio i Suček vode "Čekićare" ka opstanku

Ekipa Dejvida Mojesa stigla do važnog remija u Njukaslu - 2:2

  • 0
Čelsi-Vest Hem, premijer liga Foto: Tanjug/AP

Propustio je Vest Hem ovog popodneva lepu šansu da se odlepi iz opasne zone, ali će Dejvid Mojes biti zadovoljan i bodom na kraju. Dva puta su "Čekićari" vodili na Sent Džejms Parku u Njukaslu, ali je domaćin uspevao da ih stigne i osvoji bod na kraju - 2:2 (1:1).

Još se fudbaleri nisu zagrejali, a Vest Hem je poveo. Sjajnu akciju iz četvrtog minuta i pas Bovena, probuđeni Mičel Antonio je pretvorio u ekspresno vođstvo gostiju. Ipak, radost Vest Hema trajala je kratko, desni bek Njukasla Kraft poslužio je kao na tanjiru Almirona, a Paragvajac izjednačio u 17. minutu.

Njukasl je imao inicijativu, dok je Vest Hem pretio uglavnom iz kontri, a opasni gosti stigli su do novog vođstva u 65. minutu preko Čeha Sučeka koji se snašao u petercu posle prekida. Ova radost terajala je kraće nego prva pošto su samo minut i 22 sekunde kasnije primili gol na drugoj strani, a konačnih 2:2 postavio je Džondžo Šelvi.

Remi je na kraju zadovoljio obe ekipe, Njukasl je ostao na solidnoj 12. poziciji uoči gostovanja Mančester Sitiju, dok je Vest Hem posle pobede nad Čelsijem upisao novi uspeh i počeo da se udaljava od najgorih ekipa u Premijer ligi, trenutno je četiri boda od mesta koje vodi u niži rang.

U uvodnom meču nedeljnog programa Barnli i Šefild Junajted su podlelili bodove u očekivano tvrdoj utakmici - 1:1. Strelci su bili štoperi, Tarkovski u prvom poluvremenu za domaćine i Igan u 80. minutu za goste.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Zvezda Čelsija pozitivna na korona virus, ali tvrdi da se oporavio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA