Dinamo posle sedam utakmica i dva i po meseca menja trenera: Jovićević otišao iz kluba

Nije se dugo održao na klupi

  • 0
jovicevic.jpg Igor Jovićević tokom mandata u Dinamo Zagrebu, Foto: Printscreen Youtube

Igor Jovićević više nije šef struke Dinama iz Zagreba, objavio je hrvatski klub koji je Jovićevića angažovao krajem aprila.

On je došao kao zamena za Nenada Bjelicu, smenjenog jer nije pristao na smanjenje plate tokom prvog talasa pandemije korona virusa.

Međutim, dva i po meseca kasnije i tri pobede iz sedam utakmica nisu zadovoljile upravu zagrebačkog kluba.

- Imao sam najbolje namere, ali fudbal je takav. Lopta mi nije vratila ovaj put, ali odlazim uzdignuta čela iz svog kluba jer ne želim biti opterećenje u ovim vremenima. Zahvaljujem se klubu na poverenju, na prekrasnim godinama u omladinskoj školi, te prilici koju su mi dali u prvom timu. Uvek ću biti dinamovac i verujem kako je ovo samo doviđenja, a ne zbogom najdražem klubu - rekao je Jovićević za klupski sajt.

Iz sportskog sektora Dinama kratko su se zahvalili dosadašnjem treneru na rezultatima sa juniorskom ekipom, ali nije bilo reči o seniorima.

- U ime kluba zahvaljujem Igoru na velikim rezultatima koje je postigao s našom juniorskom ekipom. Vrata Dinama biće mu uvek otvorena - rekao je Zoran Mamić, sportski direktor Dinama.

Da podsetimo, Jovićević je uz tri pobede imao po dva remija i poraza, a poslednji je bio onaj protiv Rijeke (2:0) u nedelju.

Video: Crnke i plavuše odmerile snage u fudbalu, a pobednice dobile metlu i to zlatnu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA