≫ 

Ništa od Prosinečkog, "srpski zet" vodi Dinamo iz Zagreba do kraja sezone

Zoran Mamić se vratio na klupu hrvatskog šampiona

  • 0
Matijas Godoj, Dinamo Zagreb, Zoran Mamić Mamić sa zimskim pojačanjem iz Argentine Godojem; Foto: https://gnkdinamo.hr

Najbolji hrvatski klub Dinamo iz Zagreba rešio je ekspresno pitanje trenera. Njih će do kraja sezone s klupe voditi Zoran Mamić, nepravosnažno osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od četiri godine i 11 meseci zbog pljačke ovog kluba.

Iako se tokom dana pojavila informacija da bi posao mogao da dobije Robert Prosinečki, "Modri" su se odlučili za mirniju varijantu.

- Građanski nogometni klub Dinamo obaveštava javnost o tome da će u preostale tri utakmice HNL-a do kraja takmičarske sezone 2019/20. prvi tim Dinama voditi sportski direktor kluba g. Zoran Mamić - saopštili su na Maksimiru.

Srednjem od braće Mamić ovo je drugi put da kao trener preuzima Dinamo, koji je od 2013. do 2016. vodio kao menadžer engleskog tipa.

- Situacija je takva da ne smemo da brzamo u odluci i da dozvolimo pogrešan korak. Evropska takmičenja su jako blizu, a znamo koliko Dinamu i hrvatskom fudbalu znači igranje u grupnim fazama. S ove tri utakmice do kraja sezone dobićemo na vremenu do konačne odluke ko će voditi Dinamo u sledećoj sezoni - poručio je Zoran Mamić.

Zoran Mamić je aktuelni sportski direktor i brat begunca Zdravka Mamića. Oba brata su pod nepravosnažnom presudom za tešku pljačku kluba koji vode.

Mamić će biti na klupi "Modrih" protiv Hajduka u nedelju, a zanimljivo da ga u Hrvatskoj smatraju "srpskim zetom" pošto je dobio dete u vezi sa Srpskinjom Senkom Mandić, hostesom koju je upoznao u Dubaiju.

Video: Vučić o ustaškom piru navijača Dinama iz Zagreba: Treba da se leče, to su pedofili i silovatelji

Premijer liga se posle pauze zbog korone igra u žestokom tempu, a Čelsi večeras (19.00) gostuje Kristal Palasu u veoma važnom meču u borbi za plasman u Ligu šampiona. Dvojka je 1,50, a dupla šansa 1X 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kristal Palas - Čelsi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA