≫ 

"Ne kvarite mi decu": Mihajlović poslao poruku medijima u Italiji

Srpski trener savetovao novinare da ne kuju u zvezde igrača posle jedne dobre utakmice

  • 0
siniša mihajlović Foto: Tanjug/Ap

Siniša Mihajlović upozorava medije da žargonski rečeneo ne „ruše“ Musu Džuvara (19) posle njegovog debitantskog gola iz Serije A i insistira na tome da je Bolonja bila „groznih 25 minuta“ u svojoj pobedi nad Interom.

Podsetimo, fudbaleri Bolonje održali su lekciju Interu sa 2:1, a džoker Siniše Mihajlovića bio je Musa Džuvara, koji ima neverovatnu životnu priču.

Vodio je Inter od 22. minuta golom Lukakua, u 65. minutu je Siniša Mihajlović u igru uveo Džuvaru umesto Sansonea, to mu se vratilo pogotkom ovog igrača u 74. minutu.

Mihajlović smatra da mladi igrači uvek mora da se dokazuju, a ne da polete posle jednog gola

- Uvek sam govorio da ne gledam godine, već gledam da li je igrač talentovan ili ne - rekao je trener na svojoj konferenciji za štampu nakon što su golovima Muse Barova i Musa Juvara pobedili Inter.

Musa Džuvara Foto: Tanjug-AP

- Potrebno je malo hrabrosti da se u ove tinejdžere veruje, ali morate da imate veru u njih. Mislim da je to dobro za klub kao i igrače. Džuvara je odigrao pet utakmica Serie A i postigao jedan pogodak. Vi novinari učinite sve što je moguće da upropastite ove igrače pre nego što su i počeli.

- Musa mora držati noge na zemlji i neprestano trenirati. Imaće priliku da se ponovo dokaže - rekao je srpski trener.

Mihajlovićeva je slična zabrinutost zbog pohvale koje je ceo tim Bolonje dobio zbog njihove pobede na San Siru.

- Bilo nam je grozno 25 minuta, a onda smo se ponovo postavili na noge, igrajući se sa više mentaliteta i ubeđenja. Detalji, male stvari, su ono što vam pomaže da pobedite u igri - rekao je Mihajlović.

Vulverhempton je poražen od Arsenala u prošlom kolu, ali i dalje ima šansu za istorijski uspeh i plasman u Ligu šampiona. Da bi do toga došao, mora da se vrati pobedama već danas (19.00) na gostovanju Šefild Junajtedu, gde je kvota na dvojku 2,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šefild Junajted - Vulverhempton

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA