Sulejmani dao dva gola za 20 minuta i "rastužio" navijače Zvezde

Podsetimo, srpskom šampionu je potrebno da Jang Bojs ne bude šampion Švajcarske

  • 1
Miralem Sulejmani

Foto: MN Press

Povremeni srpski reprezentativac Miralem Sulejmani najzaslužniji je za trijumf Jang Bojsa protiv Tuna (4:0) i nastavka šampionske trke sa Sent Galenom!

Trke koju s nestrpljenjem prati i Crvena zvezda koja će, ukoliko Sent Galen bude šampion, biti nosilac u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Sulejmani je dao dva gola u trijumfu Bojsa, i to za 20 minuta. Najpre je u 51. pogodio iz penala, da bi u 71. odlično istrčao kontranapad i rešio pitanje pobednika. Konačan rezultat je postavio Gaudino u 90. minutu, dok je strelac prvog gola bio Ngamelu u 45. takođe sa bele tačke.

Vredi pomenuti da je Jang Bojs od 50. minuta igrao sa igračem više, jer je Tunov Bande dobio drugi žuti karton posle skrivljenog penala.

Aktuelni šampion Švajcarske sada ima 58 bodova, jedan više od Sent Galena koji tek treba da odigra svoju utakamicu sa Luganom u četvrtak od 20.30 minuta.

U nastavku pogledajte i Sulejmanijeve golove:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delija

    8. jul 2020 | 23:02

    Šta bi bilo kad bi bilo, ako bi bilo ovo ili ono, kad bi oni pobedili a ovi izgubili... daj prestanite, niko nam neće pomoći ako sami ne zasucemo rukave i ne radimo, ne trudimo se , isto kao i u životu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA