Dmitrović sačuvao mrežu u remiju Eibara, Majorka korak bliže opstanku

Fudbaleri Majorke pobedili su Levante sa 2:0 u meču 35. kola španske Primere dok je Eiar sa Leganesom odigrao nerešeno bez golova

  • 0
Marko Dmitrović, Luka Jović

Foto: instagram.com

Srpski golman Marko Dmitrović sačuvao je mrežu protiv gostujućeg Leganesa, a bod nije odgovarao protivničkoj ekipi.

Leganes jeste više promašivao, dok su oba tima po jednom šutirala u okvir gola, Eibar je nešto duže kontrolisao loptu, a na kraju su obe ekipe morale da se zadovolje remijem.

Eibar sada ima 36 bodova i nalazi se četiri boda od zone ispadanja na 15. mestu, dok je Leganes sa 29 bodova pretposlednji, na 19. poziciji.

Majorka je povela u 40. minutu kada je Alehandro Pozo sa desne strane poslao centaršut pred peterac a tamo skočio Kolumbijac Kućo i glavom zatresao mrežu.

Na 2:0 povisio je Takefusa Kubo u 84. minutu i overio jednu od možda najvažnijih pobeda Majorke u sezoni.

Kubo je uhvatio odbitak posle uklizavanja i šuta Salva Sevilje i poslao između trojice igrača Levantea loptu po sredini u gol.

Majorka je pobedom došla do svog 32. boda u sezoni i još uvek je u zoni ispadanja, ali kaska tri boda za "bezbednim" Alavesom koji je na 17. mestu. Levante je sa 43 boda daleko iznad ove tri ekipa na 12. mestu.

Video: Boginja Napolija ispred legendarnog grafita boga Napulja: Ovde niko ne primećuje Maradonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA