≫ 

Katai uzeo Zvezdinu desetku i pričao o Ligi šampiona na predstavljanju pod maskama

Crveno-beli ozvančili saradnju sa krilnim napadačem

  • 6
Aelksandar Katai, Crvena zvezda Foto: FK Crvena zvezda

Aleksandar Katai je potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, a na prvom predstavljanju istakao je zadovoljstvo što se vratio kući.

- Naravno da sam presrećan i mislim da možemo da napravimo dobru godinu kao ona druga kada sam bio ovde. Znam da navijači očekuju mnogo i uz njihovu podršku neće biti problema. Zbog vremenske razlike nisam pratio Zvezdu proteklih sezona, uglvnom kroz rezultate. Gledao sam par utakmica u Ligi šampiona. Ne osećam pritisak, znam kako je bilo prvi put i verujem da će biti lakše jer je prvi put bilo mnogo teže - priznaje Katai.

Novi napadač Zvezde kaže da je plasman u Ligu šampiona obaveza.

- Moramo da pokažemo kako se bori za klub. Liga šampiona i borba za ulazak je nešto što je realno. Nekada je bila želja, a sada je Liga šampiona postala obaveza. 

Katai, koji je zadužio dres sa brojem 10, jedva čeka da počne da sarađuje sa Dejanom Stankovićem

- Deki je pokazao kakav je igrač i čovek verujem da će imati uspeh kao trener - poručio je Katai.

Ispred Crvene zvezde Kataija je pozdravio sportski direktor Mitar Mrkela.

- Zadovoljstvo mi je da smo danas predstavili igrača koji je ostavio lep utisak u Crvenoj zvezdi. Odigrao je izvanredno prvi put, prirastao za srce navijačima. Čim smo čuli da je slobodan i da raskida ugovor sa Galaksijem čuli smo se i brzo se dogovorili. Niti je on mnogo razmičkao niti smo mi i zadovoljan sam što ćemo ga u narednom periodu gledati u crveno-belom dresu.

-  Očekujem da pre svega Katai odigra isto onako kao u prvom mandatu. Gledao dosta njegovih utakmica u Čikagu i dve za LosAnđeles. Dobio je jednu stavar više u SAD, postao je timski igrač, zadržao kvalitete koje je imao kada je davao golove i plenio potezima. Dosta toga je sada radio za tim. Zvezdina desetka je zahtevna i samo su je najbolji nosili, a ja verujem da će opravdati broj na leđima koji nosi - poručio je Mrkela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran F

    10. jul 2020 | 18:10

    Veliki igrač treba da igra u velikom klubu ,za Zvezdu se gine na terenu pokazaće i Katai ⚽🇷🇸

  • colorado team

    10. jul 2020 | 16:55

    prvo sto je pitao..jek sve sredjeno sa sudijama..ja izvodim penale i hocu da bude barem 36 po polusezoni koliko je imao i onaj sa dvije lijeve noge boaci...to je vas epojacanje hahhahaha hahah

  • Magiko 10 🔴⚪⭐⭐⭐

    10. jul 2020 | 21:56

    Pa dobrodošao MAGIKO sve najbolje, jedva sam čekao da se vratiš! 🔴⚪⭐⭐⭐

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA