Trojica igrača Zvezde ponovo pozitivni na kovid 19: Crveno-beli bez šestorice počinju pripreme

Crvena zvezda se oglasila saopštenjem povodom situacije

  • 4
Branko Jovičić, Marko Gobeljić Foto: Crvenazvezdafk.com

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem povodom novih slučajeva zaraze korona virusom u prvom timu, ali i trojice igrača koji su ponovo pozitivni.

- Fudbalski klub Crvena zvezda želi da obavesti javnost da su posle testiranja igrača na korona virus, pred početak letnjih prirpema, pozitivan nalaz dobila šestorica fudbalera – Srđan Spiridonović, Veljko Nikolić i Strahinja Eraković, kao i trojica rekonvalescenata - Marko Gobeljić, Branko Jovičić i Dušan Jovančić.

- Pomenuti fudbaleri se neće pojaviti sutra na prozivci koja je zakazana za 10 časova. Šest igrača našeg tima naredne dve nedelje provešće u karantinu, što automatski znači da neće biti na pripremama na Divčibarama.

- Važno je istaći da su svi ostali igrači testirani i da su dobili negativan nalaz, odnosno da nemaju korona virus. Crvena zvezda preduzima sve neophodne mere zaštite i nastaviće to da čini. Takođe, obaveštavaćemo javnost i ubuduće o svim neophodnim detaljima borbe protiv korona virusa ukoliko ih, naravno, bude -navodi se u saopštenju kluba.

Video: Pehar u rukama šampiona: Zvezdini fudbaleri, treneri Stanković i Milojević, podigli trofej

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    11. jul 2020 | 00:07

    Kako sad opet pozitivni

  • Misko

    11. jul 2020 | 07:13

    Testovi su verovatno pouzdani?!

  • Dr Laza

    11. jul 2020 | 11:06

    Pa zato što struka kaže da je virus sada jači a oporavak kraći. Ja bio 14 dana u bolnici pa negativan test, pa 14 dana samoizolacije pa drugi negativan test i tek tada sam mogao u javnost. Sad 7-10 dana, jedan test i zdrav si. Nešto tu ne štima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA