Odbio da vodi ekipu u kojoj su petorica fudbalera zaražena korona virusom, Albanci mu uručili otkaz

Trener albanskog Partizanija Adolfo Sormani dobio je otkaz u klubu, jer je u petak uveče odbio da vodi ekipu pošto je pet igrača pozitivno na korona virus

  • 3
sormani.jpg

Foto: Printscreen Youtube

Partizani je u albanskom prvenstvu trebalo da igra gradski derbi protiv Tirane, pred meč je objavljeno da su petorica pozitivna i Sormani je uz pomoćnike Đovanija Macelju i Gabrijelea Faćija odbio da bude na klupi.

Jedini koji je pristao da izađe na teren od članova stručnog štaba bio je Renaldo Kalari tako da je na kraju on i vodio ekipu.

- Partizani objavljuje prekid saradnje sa momentalnim stupanjem na snagu, sa trenerom Adolfom Sormanijem i dvojicom članova stručnog štaba Đovanijem Maceljom i Gabrijeleom Faćijom - naveo je šesnaestostruki šampion Albanije u kratkom saopštenju.

Iako se nigde nije preciziralo šta je razlog za prekid saradnje tako iznenada, jasno je da se upravi nije svidela odluka Italijana da izbegne opasnost zaraze korona virusom.

Informaciju o pozitivnim testovima petorice fudbalera objavio je Institut za javno zdravlje, pa je igračima bilo zabranjeno da nastupaju.

Sormaniju nije, naprotiv. Renaldo Kalari je u svom debiju kao glavni trener na klupi, na kraju protiv Tirane odigrao nerešeno 1:1, a vodiće ekipu i u preostale tri utakmice prvenstva.

Video: Anastasija Ražnatović krišom snimila Marka Gobeljića tokom priče, evo kako je Zvezdin igrač reagovao

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sun

    13. jul 2020 | 18:47

    Partizani??? 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Imaju braću u Beogradu?? 🤣 🤣 🤣 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA