≫ 

Bejl nastavio s ludorijama na klupi: Pogledajte kako je sada isprozivao novinare i navijače Reala

Novi problemi za Zinedina Zidana...

  • 0
Geret Bejl Geret Bejl u akciji; Foto: Tanjug/AP

Petu utakmicu u nizu Geret Bejl je presedeo na klupi za rezerve Reala iz Madrida, bez mogućnosti da primiriše prvom timu kod Zinedina Zidana.

Posle svake utakmice ostavljao nam je u amanet po jednu duhovitu fotografiju za uspomenu i dugo sećanje, a ona pretposlednja kada je zaspao na klupi za rezerve razbesnela je čak i navijače Reala.

Okomili su se Španci na njega, a prgavi Velšanin im je uzvratio u ponedeljak uveče na gostovanju u Granadi, gde je ponovo imao svoj šou.

Ovog puta na meniju se našao dvogled kojim je poručio javnosti da slobodno nastavi da prati šta radi na klupi za rezerve.

Bez obzira što ne igra, Bejl će za nekoliko dana dobiti medalju kao član šampionske genereacije Reala koja je vratila titulu u Madrid, a pride i 15 miliona evra koji mu sleduju kao plata samo za ovu sezonu u kojoj je zabeležio samo 16 nastupa.

Lids je praktično novi premijerligaš, a od danas (18.00) bi to mogao da bude i VBA. Samo pod uslovom da savlada Fulam koji ima četiri pobede u nizu, ali i male šanse da se dokopa direktnog plasmana u elitu. Kec je 2,30, a s obzirom na ulog, vrlo je primamljiv, dok je dupla šansa X2 1,61. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za VBA – Fulam.

Video: Boginja Napolija ispred legendarnog grafita boga Napulja: Ovde niko ne primećuje Maradonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA