Tražio sam pare, a dobio otkaz: Bivši trener Inđije otkrio kako je smenjen pred polazak na pripreme

Jop jedna priča iz srpske fudbalska svakodnevnice

  • 2
ALEKSANDAR JANJIC

Aleksandar Janjić; Foto: MN Press

Inđija je u nedavnoj pauzi odlučila da ne nastavi saradnju sa trenerom Aleksandrom Janjićem, kojeg je na kormilu zamenio nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Bratislav Živković.

Janjić je rešio sada da otvori dušu i ispriča pozadinu raskida jedne naizgled solidne saradnje s Inđijcima, koja samo oslikava činjenicu da je srpski fudbal daleko od ozbiljnih fudbalskih tokova.

- Problem je nastao u trenutku kada mi je ponuđen novi ugovor. Prihvatio sam pod jednim uslovom - da mi Inđija isplati dugovanja iz prethodnog perioda. E, to je već bio problem. Sve dok sam čekao novac, bilo je i poverenja. A nestalo je kada sam saopštio da hoću svoje pare - izjavio je Janjić za Sportski žurnal.

Iako je bilo jasno da od nastavka saradnje neće biti ništa, Janjić je obavio prozivku.

- Prihvatio sam da na Zlatibor krenem bez ugovora. Imao sam samo jedan uslov. Da se razumemo, taj dug nije datirao mesec, dva, ni tri. Reč je o mnogo dužem periodu. Krivo mi je što me sportski direktor Ivan Ivović zvao u nedelju 5. jula, u deset sati za jednog igrača. Navodno, hteo je da se dogovorimo da li taj momak može na Zlatibor. I sve to dva sata uoči ulaska ekipe u autobus, iako je znao da u tom trenutku od mog novog ugovora nema ništa - zaključio je Aleksandar Janjić.

Video: Sreća nikad veća! Deki ludovao na kiši, radovao se kao malo dete, pa poslao poruku loži

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VLADIMIR

    14. jul 2020 | 12:00

    JANJICU razlika je u tome sto ce Zvezda placati ZIVKOVICA. Sigurnih 6 boda. Masinerija radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA