≫ 

Predao se ubica Orijeovog brata, isplivali detalji sukoba: Pucnjava nastala zbog "ljubavne svađe"

Novi detalji tragične pogibije mladog Kristofera

  • 0
Totenham, Crvena zvezda Orije u duelu sa Van la Parom; Foto: Tanjug/AP

Osumnjičeni za ubistvo brata desnog beka Totenhema Serža Orijea predao se francuskim vlastima u sredu uveče.

Kristofer Orije (26) izgubio je život je u noći između nedelje i ponedeljka, navodno usled "ljubavne svađe", a njegov ubica se predao manje od 48 sati nakon incidenta.

Identitet ubice ne može da bude otkriven zbog francuskih zakona, ali L'Ekip piše da je osumnjičeni zadržan u pritvoru nakon što je priznao ubistvo.

Mlađi Orije, navodno, pogođen u stomak ispred noćnog kluba u Tuluzu pre nego što je ubica pobegoa sa lica mestera. Brat desnog beka Totenhema preminuo je u bolnici u ovom gradu.

Francuski mediji prenose da je razlog za ubistvo bila "ljubavna svađa", a lokalna policija je saopštila i da je Kristofer Orije, koji igra fudbal za petoligaša Tuluz Rodeo odranije poznat tužulaštvu.

Podsetimo, uprkos gubitku brata Serž Orije je u sredu uveče igraš meč Premijer lige protiv Njukasla, a saigrači su mu posevetili pobedu nad "Svrakama" od 3:1.

Orije je odmah posle utakmice otputovao u Francusku kako bi bio sa porodicom, a ne očekuje se da će nastupati u naredne dve utakmice do kraja sezone u Engleskoj.

Dan D za Marka Nikolića. Njegova Lokomotiva posle četiri remija danas (19.30) čeka CSKA, a ako ne pobedi, plasman u Ligu šampiona biće pod upitnikom, kao i pozicija bivšeg trenera Partizana. Kvota na keca je 3,00, iks je 3,10, a dvojka 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lokomotiva – CSKA.

Video: Grobari izvređali svoje igrače posle finala Kupa i oterali kad su prišli tribini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA