≫ 

Jović se vraća u Nemačku i uzima "devetku" čuvenog bundesligaša

Srbin je definitivno završio karijeru u Madridu

  • 16
Luka Jović Foto: Instagram/lukajovic

Luka Jović će po svemu sudeći već posle godinu dana završiti epizodu u Realu iz Madrida, a španska "Marka" je objavila da je Herta iz Berlina ozbiljno zainteresovana za napadača Kraljevskog kluba koji se afirmisao upravo u Nemačkoj.

Real ga je prošlog leta doveo iz Ajntrahta za 60 miliona evra posle sezone u kojoj je postigao 27 golova, ali Jović nije oduševio u svojoj premijernoj godini u Primeri.

Postigao je samo dva gola na 25 nastupa, a minule nedelje obeležili su i gafovi, povreda i kršenje protokola tokom pandemije korona virusa.

S druge strane, rastanak sa Vedadom Ibiševićem oslobodio je mesto za dovođenje napadača u Berlinu gde se traži nova "devetka". Jedini centarfor u Herti trenutno je Poljak Kšištof Pjontek koji je tokom zime stigao iz Milana za 25 miliona evra, direktor Herte Mihael Prec veruje da bi Jović bio idealna opcija.

Prema navodima "Marke", Real je spreman da pregovara s Hertom oko prodaje Luke Jovića. Isti list je ranije pisao da su za Srbina zainteresovani Milan, Mančester junajted, Lester, Čelsi i Sevilja.

Berlinski klub nema nameru da se zadrži samo na dovođenju srpskog napadača. Pisali smo da je nedavno Herti na raspolaganje stavljeno čak 150 miliona evra za pojačanja.

Pored Luke Jovića, u Berlinu žele da vide i levog beka Milana Rikarda Rodrigeza, rezervnog golmana Bajerna Svena Ulrajha kao i Marka Grujića (Liveprul) i Vestona Mekenija (Šalke).

Real Madrid večeras (21.00) može da potvrdi titulu šampiona Španije. Ako savlada Viljareal, sve je gotovo, a kvota na to je 1,40. A trijumf Reala sa dva ili više golova razlike (Hendikep pobeda) nosi kvotu 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid – Viljareal.

Video: Trudna Sofija trenira sa Lukom i u drugom stanju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pele

    16. jul 2020 | 10:16

    Završio karijeru u Realu pre nego što je i započeo 😂

  • Pfcbgd

    16. jul 2020 | 12:20

    Vi ovde mozete samo da ga komentarisete, a on na racunu ko zna koliko nula uz jos jednu cifru

  • Ja

    16. jul 2020 | 12:01

    Ali ga usrecila ova Sofia

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA