Sin Bobana Rajovića najavio velike stvari u Zvijezdi: Dao je gol na debiju za novi klub

Podsetimo, mladi Rajović je nedavno pojačao ovaj klub iz Republike Srpske

  • 4
Rajović Boban sin Andrija

Foto: ATA Images

Sin Bobana Rajovića, Andrija Rajović, koji je ovog leta potpisao za ekipu Zvijezda 09 iz Bijeljine, debitovao je 15. jula za novi klub na meču protiv Loznice, i postigao je gol na svom premijernom nastupu.

Već u prvom poluvremenu mladi Rajović je zatresao mrežu rivala, što je pozdravljeno jakim aplauzom. Na kraju njegov tim ipak nije slavio, pošto je meč završen rezultatom 2:2.

Kako kažu oni koji su prisustvovali utakmici, kod Rajovića se videla neverovatna energija, talenat i želja za pobedom, što pokazuje i na treninzima.

Andrija je posle meča istakao da se za Zvijezdu 09 odlučio zbog dobre energije koju je osetio u klubu, nakon odlaska iz danskog kluba Hvidovre i ističe da mu je srce puno što može da doprinese uspesima kluba iz Bijeljine.

- Odlično se osećam, drago mi je što sam tu, što sam deo ovog tima i što imam tu mogućnost da doprinesem dobrim rezultatima. Verujem da će ih biti mnogo, uz rad i posvećenost. Trudim se maksimalno, stepenice ne preskačem, a duboko verujem da moje vreme tek dolazi - rekao je Andrija.

Pre Hvidovrea i Zvijezde, Andrija Rajović branio je boje crveno-belih.

Podsetimo, veliku paznju javnosti u aprilu je privukao snimak mladog Andrije i Radomira Antića, koji je Rajoviću u kafani objašnjavao suštinu fudbala. Kako je Andrija tada rekao, nikada u životu neće zaboraviti njegove savete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dd

    16. jul 2020 | 19:18

    Ali sin bobana rajovica eeejjjj, nebo izvrni se....ne moze ovakav ljaljan da bude sa grbom partizana..

  • Dejan

    17. jul 2020 | 09:20

    Tatin sin... zato je Zvezda bila godina u dnu, a i opet će

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA