≫ 

Ovako to rade najveći klubovi: Barsa čestitala Realu titulu prvaka Španije

Lep gest Katalonaca

  • 9
FK Real Madrid, šampioni Foto: AP/Tanjug

Završena je i fudbalska sezona u Španiji, doduše ostalo je još jedno kolo da se odigra, ali je kraj trke za prvaka koju je dobio Real Madrid prvom titulom još od sezone 2016/2017.

"Kraljevski klub" nije propustio priliku da iskoristi prvu "meč loptu", savladao je Viljareal 2:0, i tako matematički ostao nedostižan za najvećeg rivala Barselonu koja je uzgred i poražena od Osasune, time još jednom razočarala nvijače.

Na kraju, ipak, sjajan gest Katalonaca malo pošto su se slegli utisci sa utakmica - sada već bivši šampion čestitao je putem društvenih mreža najvećem rivalu na tituli prvaka Španije.

Barsa se nije proslavila od "restarta" sezone, prosipali su bodove Katalonci i dozvolili Realu da ih pretekne, psole toga i održi razliku na čelu.

Bilo je iz tabora Barse mnogo kritika i na račun suđenja u korist Madriđana, penala koji su im svirani, odluka na štetu njihovih rivala, ali, na kraju, uprkos svemu, iz Katalonije je stigla gosposka poruka i čestitka sportskim rivalima.

Za nauk nekima...

Lids je novi premijerligaš, a na korak od toga je i VBA, ali mu Brentford opasno preti. VBA danas (18.30) gostuje Hadersfildu, koji se bori za opstanak, i mora da pobedi. Kvota na dvojku je 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hadersfild – VBA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA