≫ 

Jović i Modrić zajedno slave s peharom: Fotka iz Madrida oduševila region, javila se i Sofija

Srpski i hrvatski fudbaler zajedno proslavili 34. titulu Reala

  • 24
Luka Jović, FK Real Madrid Foto: GuliverGonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Luka Jović nije ulazio u igru na meču protiv Viljareala, na kojem je Real obezbedio 34. titulu u istoriji, ali nije propustio slavlje s peharom.

Srpski fudbaler je na svom Instagramu objavio fotografiju koja je oduševila mnoge u regionu, jer se fotografisao s peharom pored Luke Modrića, najboljeg hrvatskog fudbalera.

Mnogi bi rekli da ova fotografija pokazuje sav besmisao ratova devedesetih.

Pored fotografije sa Modrićem, koji je očigledno Jovićev najbolji prijatelj među igračima Reala, srpski napadač je objavio i fotografiju sa trenerom Zinedinom Zidanom, kojeg je grlio.

- Presrećan sam što sam deo ovog tima. Svaka čast svima za ovu sjajnu sezonu - napisao je Jović uz fotografije.

 
 
 
View this post on Instagram
I am so happy to be part of this team! Well done everyone for this great season. #HalaMadrid ⚪A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

Fotografija emotivnog zagrljaja sa Zidanom može da naslućuje i Jovićev ostanak u Madridu, jer je upravo Zidan poručivao da računa na njega, da je u pitanju mlad igrač od koga se tek očekuje u budućnosti, ili bi mogla da znači i kraj Jovićeve karijere u Realu, pošto je za njega zainteresovano nekoliko ozbiljnih evropskih klubova koji ga žele u svojim redovima - Mančester junajted, Milan, Herta iz Berlina...

Joviću je prvu čestitku uputila njegova verenica, Sofija Milošević, koja je na svom Instagramu objavila zajedinčku fotografiju i napisala "Toliko sam ponosna na tebe".

 
 
 
View this post on Instagram
So proud of you!💙💙💙 @lukajovicA post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Luka Jović je ove sezone za Real u Primeri odigrao ukupno 16 utakmica i postigao 2 gola i imao jednu asistenciju. Međutim, samo je jednom odigrao svih 90 minuta, a tek četiri puta je bio starter, pošto mu je bila namenjena uloga rezerviste, a kasnije je imao i problem sa kršenjem karantina, disciplinom, a na kraju i povredu noge, koju je zadobio u Srbiji tokom pauze zbog korona virusa.

Video: Trudna Sofija trenira sa Lukom i u drugom stanju

Lids je novi premijerligaš, a na korak od toga je i VBA, ali mu Brentford opasno preti. VBA danas (18.30) gostuje Hadersfildu, koji se bori za opstanak, i mora da pobedi. Kvota na dvojku je 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hadersfild – VBA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Box

    17. jul 2020 | 10:15

    Bravo za Luku i jednog i drugog. Umesto da smo ponosni na naseg Luku mi ga pljujemo. Jos jednom BRAVO LUKA !

  • Jea

    17. jul 2020 | 10:00

    Zaista dobar momak-bio,onda je upoznao grabljivicu Sofiju...

  • Lemi

    17. jul 2020 | 10:16

    Ako je neko zaslužio da se raduje...onda je to Jović....sad se malo opusti,pa zapni sledeće sezone da pokažeš ovim nevernim Tomama da možeš da ponoviš ovakvu sezonu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA