Velikan iz Argentine kupio Matea Garsiju: Zvezda prihvatila neočekivano dobru ponudu!

Krilo crveno-belih se vraća u domovinu

  • 14
Mateo Garsija Foto: Marko Jovanović

Bio je blizu transfera u Aris Mateo Garsija, ali je iznenada na Marakanu stigla ponuda koja se ne odbija, koja je sve promenila. Naime, kako sazanjemo, na adresu u Ljutice Bogdana 1a, stigla je ponuda argentinskog Rasinga, jednog od velikana u ovoj zemlji koji čini veliku petorku uz Boku, River, Independijente i San Lorenco.

Za Garsiju je stigla ponuda od 2.5 miliona dolara (2.2 miliona evra), koju su crveno-beli prihvatili. Ovo je bilo značajno povećanje u odnosu na prvu ponudu koja je bila na stolu za argentinsko krilo, jer je pre toga Zvezda dobila zvaničnu ponudu u visini od milion evra iz Grčke.

Preostalo je samo još da se završe papirološki detalji, ali nema dileme, Mateo Garsija će uskoro i zvanično biti promovisan kao novi igrač argentinskog Rasinga.

Podsetimo, Zvezda je prošle godine dovela Garsiju za 2.2 miliona evra iz Las Palmasa, a upravo za ovaj novac će ga i prodati u Argentinu, tako da neće biti na gubitku, iako Argentinac nije na Marakani pružio partije kakve su se od njega i očekivale.

Navijači će ga pamtiti po golu protiv Jang Bojsa u Švajcarskoj, koji je pomogao za plasman u Ligu šampiona, kao i po još nekoliko lepih poteza, od kojihje posebno spektakularan bio pogodak protiv Vojvodine na Karađorđu.

Pogledajte i kakvu atmosferu prave navijači Rasinga, za koji će ubuduće igrati Mateo Garsija:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misa82

    17. jul 2020 | 17:01

    Toliko osporavan a decko je klasa!! I ne treba da igras u Srbiji!!! Steta!!

  • N

    17. jul 2020 | 16:37

    Dobar igrac, samo nije dobio sansu, kao i ebisilio i jos neki igraci

  • branka nikolić

    17. jul 2020 | 17:53

    Pranje novca kao i kod Boaćia. Prodaja za dva pa kroz pet meseci ga vrate za tristo hiljada. Terza za ministra finansija, odmah!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA