≫ 

"Marselo, čekali smo dugih i bolnih 16 godina": Bijelsa je za navijače Lidsa postao ravan božanstvu

Danski glumac Nikolaj Koster Valdau snimio je posebnu poruku u ime svih navijača Lids junajteda koji je u petak uveče i zvanično postao novi-stari premijerligaš

  • 0
koster-valdau.jpg Foto: Printscreen Twitter / BBC Sport

Lids je prvoplasiran na tabeli sa 87 bodova, ali mu je u četvrtak bila potrebna pobeda Hadersfilda ili remi sa Vest Bromvič Albionom u meču 45. kola Čempionšipa.

Kako je Hadersfild pobedio sa 2:1, VBA je ostao na drugom mestu iza Lidsa sa 82 boda na jedno kolo pre kraja.

- Zdravo Marselo, to sam samo ja, tvoj danski fan Nikolaj. Mora da si sada zauzet ili na drugi način angažovan. Gledali smo postave Premijer lige iz poslednjih 5.000 dana. Ali odmori Marselo, podigao si nas. Stvorio si istoriju sa Lidsom. Večeras si postao besmrtan. Tvoje ime, tvoj stil i tvoja dela - počeo je poruku glumac poznat po liku Džejmija Lanistera iz serije "Igra prestola".

Prvo mesto Lidsu može da ugrozi jedino trećeplasirani Brentford, ali samo teorija može da skine Junajted sa čela Čempionšipa, mada to sad nikome od navijača nije ni bitno.

- Marselo, prošlo je tako mnogo vremena. Detinjstva su prošla otkako je Lids poslednji put igrao Premijer ligu. Na dan kad smo ispali moja ćerka je imala samo tri godine. Pogledaj je sada, može da vozi, može da glasa, čak i da ide na posao. Svi smo sada mnogo stariji. Osećamo kao da je potpuno drugačiji svet. Ali večeras si nas učinio tako mladim. Šesnaest bolnih godina.

Klub se posle šesnaest godina vratio u Premijer ligu i tu će igrati u narednoj sezoni, gde su mnoge starije generacije i navikle da ga gledaju.

Jedan od nazaslužnijih za to je upravo menadžer Marselo Bijelsa, kome se Koster-Valdau i obraća.

- Čovek je bio samo dečak kada je prolio te suze gubitnika. Marselo, pokazao si Kuperu, Kliču i Kej Piju kada i kako da dodaju, od Dalasa si napravio Supermena, znao si da će Pat konačno da da gol. Dao si Pablu večitu mladost, oslobodio si Luka Ejlinga, trenirao si, školovao, oblikovao i formirao najbokji tim u ligi. Marselo, hoću da čuješ ovu poruku: Volimo te, više nego što ćeš ikad znati. Marširamo dalje zajedno - zaključio je Koster-Valdau, ali nema sumnje da isto misle i ostali navijači slavnog kluba.

Video: Grmi korona žurka navijača Liverpula: Ceo svet se obrušio na Novaka, a šta ćemo sa ovim?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA