≫ 

Član Serije C pregovara sa Balotelijem: Da li je na pomolu senzacionalan transfer?

Komo u ofanzivi za potpis problematičnog fudbalera

  • 0
mario baloteli Foto: Tanjug/Ap

Nestašni momak italijanskog fudbala Mario Baloteli senzacionalno bi mogao da nastavi karijeru u trećeligašu Komu, prenosi ovu vest "Sky Italia".

Ovaj medij navodi da su čak pregovori dve strane u toku, Baloteli je raspoložen da sasluša ponudu i uslove koji mu se nude, od čega isključivo i zavisi da li će pristati da zaigra u trećeligaškoj kunkurenciji.

Komo je minulu sezonu završio na 13. poziciji, ali ima jakog aduta u novom vlasniku iz Indonezije, te su i ambicije ovog kluba porasle, a u Baloteliju vide zvezdu novog projekta i proboja u viši rang.

Problematični fudbaler i dalje je pod ugvorom sa Brešom, za koju je na 19 mečeva postigao 5 golova, međutim pitanje je dana kada će doći do zvaničnog razlaza posle sukoba igrača sa trenerom i upravom.

Mario je zbog nesportskog ponašanja udaljen sa treninga, potom i iz trening centra gde mu je zabranjen ulaz.

Breša je nedavno objavila da se napadač ugojio 8 kilograma, nova kilaža mu je čak dopisana u zvaničnu biografiju na klupskom sajtu, što je samo nastavak rata dve strane i pokušaj kluba da diskredituje napadača.

Video: Poečatk penala i golovi Natha i Stojkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA